Fenerbahçe'de kadro dışı bırakılan Gregory van der Wiel için, Hollandalı yıldızın eski takımı PSG'nin Fransa'da şampiyonluk yarışı verdiği rakibi Monaco devreye girdi.
Fanatik'in haberine göre Hollandalı sağ bek, Fenerbahçe'ye gelmeden önce Monaco ile görüşmüştü. Ancak görüşmelerin uzaması ve Sarı-Lacivertliler'in cazip teklifi sonrası 28 yaşındaki oyuncu tercihini Türkiye'ye gelmekten yana kullanmıştı.
KİRALAMAK İSTİYORLAR
Van der Wiel'in kadro dışı kalmasının ardından Fransız ekibinin yeniden bu oyuncuyu gündemine aldığı öne sürüldü. Teknik direktör Jardim'in Sidibe'ye iyi bir alternatif olacağını düşündüğü Van der Wiel'in devre arasında kiralanmasını istediği iddia edildi. Fenerbahçe ile 2020'ye kadar sözleşmesi alan Hollandalı oyuncu senelik 2 milyon Euro (7.3 milyon TL) kazanacak.
CORZO YİNE GÜNDEMDE
Van der Wiel'in kadro dışı kalmasının ardından Perulu sağ bek Aldo Corzo yeniden gündeme geldi. 27 yaşındaki futbolcu geçtiğimiz ay yaptığı açıklamada, "Hayallerimden biri yurt dışında oynamak. 27 yaşındayım ve ayrılmak için en uygun zaman. Fenerbahçe'nin benimle ilgilendiğini biliyorum" ifadelerini kullanmıştı. Sarı-Lacivertli ekibin gözlemci ekibinin geçer not verdiği ve maliyeti düşük olan Deportivo Municipal'li oyuncunun ocak ayında transfer edilebileceği öne sürüldü.
Son Dakika › Spor › Fransız Ekibi Monaco, Gregory van der Wiel İçin Kiralama Teklifi Yapacak - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?