Van Gaal: Rojo'nun Omzu Çıktı - Son Dakika
Spor

Van Gaal: Rojo'nun Omzu Çıktı

Van Gaal: Rojo\'nun Omzu Çıktı

Manchester United Menajeri Louis Van Gaal, City maçında sakatlanan Marcos Rojo'nun omzunun çıktığını açıkladı.

02.11.2014 19:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Arjantinli yıldız karşılaşmanın ilk yarısında Martin Demichelis ile girdiği pozisyon sonrası sakatlanmış ve sağlık ekipleri tarafından saha hastaneye kaldırılmıştı.

Teknik patron Van Gaal ise oyuncunun durumunun önümüzdeki haftayı etkileyeceği ve Rojo'nun Crystal Palace maçında forma giymesinin zor olduğunu açıkladı.

Karşılaşma sonrası soruları yanıtlayan Hollandalı teknik adam "Rojo'nun omzu yerinden çıkmış. Sakatlığının ne kadar süreceğini bilemiyoruz. Yarını bekleyip net bir bilgi alacağız. Ancak muhtemelen Cumartesi günü oynayacağımız Crystal Palace maçında forma giyemeyecek." şeklinde konuştu.

Defansta birçok sakatlık problemi yaşadıklarını belirten Van Gaal "Michael Carrick ve Paddy McNair nasıl olduğunu gördünüz. Sahaya 11 kişi çıkıyoruz ve hepsi de iyi oyuncular. Çocuklar sahada her şeylerini ortaya koyuyor ve taraftarımız da bunun farkında. Bunun için ağlamıyorum ama bazen en iyi takımı kurmak oldukça zorlaşıyor. Bu durumu idare edeceğim ve takım mutlaka ihtiyacı olan puanları alacak" ifadelerini kullandı.

Manchester City'ye karşı alınan yenilgide erkenden 10 kişi kalmanın büyük etkisi olduğunu belirten Van Gaal "Chris Smalling ilk yarıda kırmızı kart gördü. Bütün bir maç boyunca 10 kişiyle mücadele ettik. Buna rağmen çok iyi savaş verdik. Oyuncularım gurur duyulacak bir performans gösterdi ama sonuçta sıfır puanla maçı tamamladık. Üzgünüm..." dedi.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Van Gaal: Rojo'nun Omzu Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement