Van İşitme Engelliler Eğitim Kültür Spor Kulübü Türkiye Şampiyonu - Son Dakika
Spor

Van İşitme Engelliler Eğitim Kültür Spor Kulübü Türkiye Şampiyonu

Van İşitme Engelliler Eğitim Kültür Spor Kulübü Türkiye Şampiyonu

Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından düzenlenen İşitme Engelliler Türkiye Voleybol Şampiyonası final maçında Yukatel Pamukkale Sağırlar Spor Kulübünü 3-0 mağlup eden Van İşitme Engelliler Eğitim Kültür Spor Kulübü'nde şampiyonluk sevinci yaşandı. Van ve bölgeyi en iyi şekilde temsil etmenin gururunu yaşayan kulüp başkan yardımcısı, takımın başarısını maddi ve manevi imkansızlıklara rağmen elde ettiklerini belirtti ve destek beklediklerini söyledi.

30.03.2024 12:11

Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından düzenlenen İşitme Engelliler Türkiye Voleybol Şampiyonası final maçında Yukatel Pamukkale Sağırlar Spor Kulübünü 3-0 mağlup eden Van İşitme Engelliler Eğitim Kültür Spor Kulübü'nde şampiyonluk sevinci yaşandı.

Karabük'te oynanan karşılaşmanın ardından açıklama yapan İşitme Engelliler Eğitim Kültür Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Yardımcısı Cafer Alkan, Van ve bölgeyi en iyi şekilde temsil etmenin gururunu yaşadıklarını ifade etti.

Alkan, "Van'ın sessiz adamları rakiplerini yenerek gruptan lider çıktı. Daha sonrasında ise yarı finaldeki rakibi Çankırı İşitme Engelliler spor kulübünü 3-1 yenerek adımızı finale yazdırmayı başardık. Finaldeki zorlu rakibimiz Yukatel Pamukkale Sağırlar Spor Kulübünü yaptığımız etkili savunma ve hücumlarla maçı 3-0 kazanarak Türkiye birincisi olduk. Maddi ve manevi imkansızlıklara rağmen katıldığımız Türkiye şampiyonasında başarıya ulaşan bütün sporcularımı ve antrenör Yusuf Kadan'ı gönülden tebrik ediyorum. Herkesten destek bekliyoruz." diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Van İşitme Engelliler Eğitim Kültür Spor Kulübü Türkiye Şampiyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement