Vederson: Fenerbahçe'nin Zayıf Noktalarını Bulacağız - Son Dakika
Spor

Vederson: Fenerbahçe'nin Zayıf Noktalarını Bulacağız

Vederson: Fenerbahçe\'nin Zayıf Noktalarını Bulacağız

Fenerbahçe'yi Konuk Edecek Bursaspor'un Tecrübeli Savunma Oyuncusu Gökçek Vederson, Eski Takımını İyi Analiz Ettiklerinde Galibiyeti Alabileceklerini İfade Etti.

26.10.2010 13:41

Spor Toto Süper Ligi'nin 10'uncu haftasında kendi sahasında Fenerbahçe'yi konuk edecek Bursaspor'un tecrübeli savunma oyuncusu Gökçek Vederson, eski takımını iyi analiz ettiklerinde galibiyeti alabileceklerini ifade etti. Vederson, "Fenerbahçe'nin zayıf noktalarını bulacağız" dedi.

Eski takımı Fenerbahçe'ye karşı ekstra motivasyonla çıkacağını belirten Vederson, "Tüm futbolcular eski takımlarına karşı en iyi şekilde oynamak ister. Fenerbahçe büyük bir takım buna saygı duyuyoruz ama biz de yenilmezliğimizi sürdürüp önümüzdeki maçlarda en iyi şekilde devam edeceğiz. İnşallah herşey yolunda gider" dedi. Vederson, Fenerbahçe'yi ne kadar iyi tanısa da dikkatli olmaları gerektiğini belirterek, "Fenerbahçe futbolcularını ne kadar iyi tanısam da takım arkadaşlarımdan çok iyi bir öneri yapamayacağım. Futbol çok değişken bir oyun o yüzden her maça ayrı konsantrasyon gerekiyor. Fenerbahçe takımının zayıf noktalarını bulup onların üzerine gidip maçı kazanmaya bakacağız" diye konuştu.

Bir gazetecinin, "Fenerbahçe'ye gol atarsa nasıl sevineceksin?" yönündeki soruyu yanıtlayan Vederson, "Tabii ki öncelikle gol atmamız gerekiyor. Eğer gol atarsam o maçtaki anıma bağlı. Takıma sayfı duyarak fazla zedelemeyecek şekilde en iyi şekilde sevinmeye çalışacağım" dedi.

LİDER OLARAK DEVAM EDİYORUZ

Bursaspor'a transfer olduğunda başarılı olacaklarına inandıklarını belirten Vederson, "Ben de inanıyordum. sezon başı hazırlıklarında takımın iyi bir performans sergileyeceğini inanıyorduk öyle de oldu. Benim kendi görüşümce Bursaspor'un ilk 3'e girmesi için çabalayacağına inanıyordum ama lider olarak devam ediyoruz. Şampiyonlar Ligi'nde maçlarımız başarısız geçti ama bunun da düzeleceğine inanıyorum" şeklinde konuştu.

YAPMAMIZ GEREKEN PUAN FARKINI KORUMAK

Şampiyonluk yarışı ile ilgili ise Vederson şunları söyledi:

"Şu an tabii ki şampiyonluk için çok erken, ilk üç sırada anadolu takımları olmasına rağmen önümüzde çok uzun bir maraton var. Bu liderliğimizi koruyup aramızdaki puan farkını sürekli korumak gerekiyor. Bizim yapmamız gerkeen tek şey galibiyet serisini devam ettirmek ve büyük takımlarla puan farkını korumak."

ANIL SARAK: "SABIRLA BEKLİYORUZ"

Bursaspor'un genç savunma oyuncusu Anıl Sarak ise kendisi ve cuma günü oynanacak Fenerbahçe maçını değerlendirdi. Genç futbolcu şunları söyledi:

"Bu hafta çok önemli bir Fenerbahçe maçımız var. Çok iyi hazırlanıyoruz. Sonuçta rakip Fenerbahçe. oyuncularıyla önemli bir rakip. biz de şu an ligin lideriyiz ve Fenerbahçe kadar önemli bir takımız. Takımımız içindeki hava çok iyi. Ben de takımın en genç oyuncularından biriyim. Yavaş yavaş bize de forma şansı gelecek. Çalışıyoruz. Sabırla bekliyoruz."

Takımda bulunan genç oyuncular Eren ve Muhammet'in kadro dışı kalmasıyla ilgili yöneltilen soruyu yanıtlayan Anıl, "Eren ve muhammet ile olan olaylara ben karışamam. Ama tabii ki hocanın gençlere çok değer verdiğini hepimiz biliyoruz. Hocamızın elbet bir bildiği var diye düşünüyorum. biz gençler olarak şu anda onu dinlememiz gerektiğini düşünüyorum. Muhammet ve Eren olayında benim söz hakkım yok" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Vederson: Fenerbahçe'nin Zayıf Noktalarını Bulacağız - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement