Vodafone Karakartal'lılar, Moskova'da Maçı İzledi - Son Dakika
Spor

Vodafone Karakartal'lılar, Moskova'da Maçı İzledi

Vodafone Karakartal\'lılar, Moskova\'da Maçı İzledi

Türkiye GSM sektöründe bir "ilk" olan Vodafone KaraKartal’a üye Beşiktaşlılar arasında düzenlenen kampanyayla, en etkileyici 3 mesajı gönderen Vodafone KaraKartal’lı, takım uçağıyla Moskova’ya giderek Beşiktaş’ı Lokomotiv Moskova deplasmanında destekleme şansını yakaladı.

23.10.2015 14:21

Türkiye GSM sektöründe bir "ilk" olan Vodafone KaraKartal'a üye Beşiktaşlılar arasında düzenlenen kampanyayla, en etkileyici 3 mesajı gönderen Vodafone KaraKartal'lı, takım uçağıyla Moskova'ya giderek Beşiktaş'ı Lokomotiv Moskova deplasmanında destekleme şansını yakaladı.

Beşiktaş ile Türk spor tarihinin en büyük sponsorluk anlaşmasına imza atan Vodafone Türkiye, alanında bir ilk olan Vodafone KaraKartal programı ile Beşiktaşlı abonelerine yaptığı sürprizlere bir yenisini ekledi. Avrupa Ligi'nde Beşiktaş'a olan desteğini göstermek amacıyla en yaratıcı mesajı atan 3 Vodafone KaraKartal üyesi, Beşiktaş'ın 22 Ekim akşamı Moskova'da oynanan Lokomotiv Moskova maçına takım uçağıyla gidip deplasmanda maçı izleme şansı yakaladı. Kazananlar Mustafa Hayrettin Aydın, Yaren Alhun, Rasim Furkan Ergör, Moskova'da takımına destek olurken teknik direktör Şenol Güneş ve futbolcularla bolca hatıra fotoğrafı çektirip, formalarını yıldız oyunculara imzalatma fırsatına da sahip oldu. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Vodafone Karakartal'lılar, Moskova'da Maçı İzledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement