Voleybol: Acıbadem Erkekler Ligi Play-Off I. Tur - Son Dakika
Spor

Voleybol: Acıbadem Erkekler Ligi Play-Off I. Tur

Fenerbahçe Grundig, Halkbank ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi yarı finale yükseldi.

05.04.2014 20:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Acıbadem Erkekler Voleybol Ligi Play-Off I. Tur maçları sonucunda Fenerbahçe Grundig, Halkbank ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi yarı finale yükselen takımlar oldu.

İstanbul Burhan Felek Voleybol Salonu'nda bugün oynanan karşılaşmalar sonucunda Fenerbahçe Grundig, Gümüşhane Torul Gençlik'i 27-25, 25-14 ve 25-21 set sonuçlarıyla 3-0 yenerek, yarı finale yükseldi.

Sarı lacivertli ekip, Play-Off I. Tur ilk karşılaşmasını da 3-0 kazanmıştı. Alınan bu sonuçların ardından Gümüşhane Torul Gençlik, normal lig etabını tamamladığı 8. sıraya döndü.

Ankara Başkent Voleybol Salonu'nda ise Halkbank ile Ziraat Bankası karşılaştı. Halkbank karşılaşmadan 25-23, 25-15 ve 27-25 set sonuçlarıyla 3-0 galip ayrıldı ve yarı finale yükselen diğer ekip oldu. Halkbank, Ankara'da oynanan ilk karşılaşmayı da 3-1 kazanmıştı.

İstanbul'daki Haldun Alagaş Voleybol Salonu'nda ise İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Maliye Milli Piyango Play-Off I. Tur 3. karşılaşmasını oynadı.

Karşılaşmayı İstanbul Büyükşehir Belediyesi, 25-22, 21-25, 25-17, 26-28 ve 16-14'lük setlerle 3-2 kazandı ve yarı finale yükseldi. Play-Off I. Tur ilk karşılaşmasını İstanbul Büyükşehir Belediyesi 3-2, ikinci karşılaşmasını ise Maliye Milli Piyango Spor 3-0 kazanmıştı.

Arkas Spor, dün Galatasaray FXTCR'yi 3-0 yenerek finale yükselen ilk ekip olmuştu.

Statü

Takımlar I. turda içeride ve dışarıda olmak üzere karşılıklı iki müsabaka yaparlar. İlk maç normal lig etabı sonunda puan cetvelinde alt sırada bulunan takımın sahasında oynanır. 2 maçı alan takım yarı finale yükselir.

Galibiyetlerin eşitliği durumunda üçüncü müsabaka ertesi gün ikinci maçın oynandığı yerde oynanır. Maçı kazanan takım yarı finale yükselir, elenen takım ise I. Etap'taki (normal lig etabındaki) sırasına döner. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Voleybol: Acıbadem Erkekler Ligi Play-Off I. Tur - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement