Dha Spor - Volkan Şen Ve Nihat Kahveci Yalova'dan Ev Aldı - Son Dakika
Spor

Dha Spor - Volkan Şen Ve Nihat Kahveci Yalova'dan Ev Aldı

Dha Spor - Volkan Şen Ve Nihat Kahveci Yalova\'dan Ev Aldı

Dha Spor - Volkan Şen ve Nihat Kahveci Yalova'dan Ev Aldı

16.02.2011 12:10

DHA SPOR - VOLKAN ŞEN VE NİHAT KAHVECİ YALOVA'DAN EV ALDI

Bursaspor'un genç oyuncusu Volkan Şen ile Beşiktaş'ın tecrübeli futbolcusu Nihat Kahveci, Yalova'da denize kıyısı olan yerden ev aldı.

Alkaş Yapı tarafından eski Taşkın Otopark'ın bulunduğu alana yapılan ve inşaatı devam eden Alkaş Evleri'nden daire alan yıldız futbolcular, Eylül ayında Yalova'ya gelecek. Fatih Caddesi ile Gazipaşa Caddesi arasındaki bölüme yapılan dairelerden denize bakan bölümünden ev alan yıldız futbolcuların belirli dönemlerde Yalova'ya gelerek tatil yapacağı öğrenildi.

Bursasporlu Volkan Şen'in iki, Nihat Kahveci'nin de üçüncü kattan daire aldıkları belirtildi. 3 oda 1 salon olan dairelerin büyüklüğü ise 170 metrekare. Edinilen bilgiye göre iki futbolcunun da yatırım amaçlı Yalova'dan ev aldıkları ve kendilerine anahtar tesliminin de en geç Eylül ayına kadar yapılacağı kaydedildi.

Daha önce Valencia'da forma giyen Türk futbolcu Mehmet Topal da Safran Köyü'ndeki Masal Evleri'nden mülk satın almıştı. Böylelikle Yalova'dan ev alan ünlü futbolcu sayısı da 3'e yükselmiş oldu. Spor Toto Süper Lig'de birçok oyuncunun, Alkaş Evleri'nden ev almak istedikleri ve İstanbul ile Bursa arasında geçiş köprüsü olan Yalova'ya yerleşmek istedikleri gelen bilgiler arasında.

SÜHEYLA GÖZDERELİLER - YALOVA/ DHA

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Dha Spor - Volkan Şen Ve Nihat Kahveci Yalova'dan Ev Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement