Webo Bileti Kaptı - Son Dakika
Spor

Webo Bileti Kaptı

Webo Bileti Kaptı

Dünya Futbol Kupası Elemeleri'nde, Afrika Kıtası'nda yapılan play off rövanş maçında Tunus'u 4-1 yenen Kamerun, adını hazirandaki Dünya Kupası’na yazdırdı.

17.11.2013 19:20

İlk maçın golsüz berabere tamamlandığı eşleşmenin rövanşı, Kamerun'un başkenti Yaounde'de yapıldı. Moritanyalı hakem Rajindraparsad Seechurn'un yönettiği karşılaşmanın ilk golünü Fenerbahçe'nin Kamerunlu oyuncusu Webo kaydetti. 4. dakikada takımını 1-0 öne geçiren Webo'nun ardından, Benjamin Moudandjo 30. dakikada farkı ikiye çıkardı ve ilk yarının skorunu belirledi: 2-0.

Tunus, 49. dakikada Ahmed Akaichi ile farkı tekrar bire indirdi: 2-1 Kamerunlu Jean Makoun, 65 ve 86. dakikalarda attığı gollerle skoru 4-1'e getirdi ve karşılaşma Kamerun'un 4-1'lik üstünlüğüyle sonuçlandı. Kamerun böylece, Nijerya ile Fildişi Sahili'nin ardından, 12 Haziran-13 Temmuz 2014'te Brezilya'da yapılacak finallere Afrika'dan katılacak 3. takım oldu.

Finallerde Afrika Kıtası'ndan mücadele edecek son iki takım, 19 Kasım'da yapılacak Burkina Faso- Cezayir ve Gana-Mısır eşleşmelerinin rövanş maçlarından sonra belli olacak.

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Webo Bileti Kaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement