Yalıkavakspor, EHF Kadınlar Avrupa Kupası'nda İtalya'ya konuk olacak - Son Dakika
Spor

Yalıkavakspor, EHF Kadınlar Avrupa Kupası'nda İtalya'ya konuk olacak

Yalıkavakspor, EHF Kadınlar Avrupa Kupası\'nda İtalya\'ya konuk olacak

Bodrum ekibi Yalıkavakspor, EHF Kadınlar Avrupa Kupası'nda İtalya'nın SSV Brixen Sudtirol takımıyla karşılaşacak. İlk maçta avantajlı bir skor elde etmeyi hedefleyen Yalıkavakspor, rövanş maçında taraftar desteği bekliyor.

10.11.2023 10:55

BODRUM,

HENTBOLDA ülkemizi EHF Kadınlar Avrupa Kupası'nda temsil eden Bodrum ekibi Yalıkavakspor, yarın 3'üncü tur mücadelesinde İtalya'da SSV Brixen Sudtirol'a konuk olacak. Brixen kentindeki Sporthalle Süd Brixen'de oynanacak maç saat 19.00'da başlayacak. Rakibini 19 Kasım'da rövanşta konuk edecek temsilcimiz, adını son 16'ya yazdırmak için ilk karşılaşmada avantajlı bir skor elde etmeye çalışacak. EHF Avrupa Kupası'nda önceki turda eylül ayında Portekiz'in ADA Sao Pedro do Sul takımını eleyen Bodrum ekibinde Başkan Mehmet Esen, Avrupa'da zorlu bir mücadelenin kendilerini beklediğini söyledi.

Esen, "İtalya'da ligin lideri ve formda takımı Brixen karşısında Bodrum'da oynanacak olan rövanşa avantajlı skorla çıkmak istiyoruz. Rakibimiz italya liginde lider olsa da, bizler de teknik kadromuza ve sporcularımıza güveniyoruz. Bodrum'u ve ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğiz. Binnaz Karakaya'da oynanacak olan ikinci maçta, tüm sporseverleri Denizin Kızları'na destek olmaya davet ediyoruz" dedi. Antrenör Kıvanç Özcan da, "Rakibimiz İtalya şampiyonu. O nedenle kolay bir maç olmayacak. Tek hedefimiz oradan iyi bir sonuçla dönüp 19 Kasım'da kendi evimizde oynayacağımız maça avantajlı olarak gelmek" diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Yalıkavakspor, EHF Kadınlar Avrupa Kupası'nda İtalya'ya konuk olacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement