Kadir Bekmezci'den Taraftara Çağrı - Son Dakika
Spor

Kadir Bekmezci'den Taraftara Çağrı

Kadir Bekmezci\'den Taraftara Çağrı

Sivasspor'da Kadir Bekmezci, futbolda böyle düşüşlerin olabileceğini belirterek, taraftara rahat olmaları ve takıma güvenmeleri çağrısında bulundu.

07.03.2014 11:21  Güncelleme: 11:30

Spor Toto Süper Lig'in ikinci yarısında puan kayıplarıyla taraftarını üzen Sivasspor'da, takım kaptanı Kadir Bekmezci, futbolda böyle düşüşlerin olabileceğini belirterek, taraftara rahat olmaları ve takıma güvenmeleri çağrısında bulundu.

Bekmezci, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligde oynadıkları son iki maçı kazanmaları durumunda rahat bir konumda olabileceklerini ancak bunu başaramadıklarını ifade ederek, "Takımda bir düşüş oldu ama bunları bir an önce unutup bu haftaki Gençlerbirliği maçını mutlaka kazanmamız lazım. Bütün kredimizi tükettik. Ligde 4'üncüyüz ama bizi takip eden takımla aramızda bir puan var. Gençlerbirliği maçı bizim için çok çok önemli, oradan 3 puanla dönmeliyiz" diye konuştu.

Futbolda zaman zaman düşüşlerin yaşanabileceğine dikkati çeken Bekmezci, "Aslında çok iyi bir takımız, bunu da gösterdik. İster istemez bu düşüşler oluyor. Önemli olan, bir an önce çıkış yakalamak. İyi takımsak bunu yapabiliriz" dedi.

Ziraat Türkiye Kupasından elenmeden önce iki kulvarda mücadele ettiklerini hatırlatan Bekmezci, yoğun maç trafiğinin takımda yorgunluğa neden olduğunu belirterek, "Çok maç oynamaktan ister istemez yorgunluk oluyor. Düşüşün nedeni bu olabilir ama bahane bulmamamız lazım. Biz profesyonel futbolcularız, herkes kendine iyi bakmalı" ifadesini kullandı.

Taraftarlardan umutsuzluğa kapılmamalarını isteyen Bekmezci, kaliteli bir kadroya sahip olduklarını ve Gençlerbirliği maçıyla yeniden çıkışa geçeceklerini dile getirdi.

Taraftarlara takıma desteklerini sürdürmeleri çağrısında bulunan Bekmezci, "Seyircimiz her zaman arkamızda olsun. Kaybettiğimiz zaman onlar da üzülüyor. Elazığspor maçında seyircimizi üzdük. İnşallah, bir daha böyle olmaz. Onlar bizi desteklesinler, biz de elimizden geleni yapacağız. Futbolda böyle düşüşler olabilir, sıkıntı yok, rahat olsunlar" diye konuştu.

Bekmezci, teknik direktör Roberto Carlos'un kendilerine sürekli iyi takım olduklarını söylediğini belirterek, Brezilyalı teknik adamın herkese moral vermeye çalıştığını ifade etti.

İşler iyi gidince hep güzel şeylerin konuşulduğunu ancak maç kaybetmeye başladıklarında ise normal olarak uyarıların geldiğini anlatan Bekmezci, şunları kaydetti:

"İyi bir hava yakaladık. Herkes ayağını yere sağlam basıyor ama ister istemez bir rehavet de oluyor. Futbolda düşüşler oluyor ama biz bunu bir an önce unutup çıkış yakalamak istiyoruz. Takımımızda bu sene çok iyi arkadaşlık var. Bu yüzden başarı geliyor. Herkes birbirini seviyor, sıkıntı yok. Ben de yabancı dil bildiğim için her zaman takım arkadaşlarıma yardımcı olmaya çalışıyorum. Her şey gayet güzel."

Yiğidolar çıkış peşinde

Ligin ikinci yarısında geride kalan 6 maçın 2'sinden galibiyetle, 1'inden beraberlikle, 3'ünden ise mağlubiyetle ayrılan Sivasspor, Gençlerbirliği maçıyla çıkışa geçmek istiyor.

Sezonun ikinci yarısında 11 puan kaybetmesine rağmen rakiplerinin kayıplarıyla ligde 4'üncü sıradaki yerini koruyan Sivasspor, yeniden galibiyet serisi yakalayarak, ilk 3 sıradaki takımlarla aradaki puan farkını kapatmayı hedefliyor.

Son 2 haftada deplasmanda Kasımpaşa'ya ve sahasında Elazığspor'a mağlup olan kırmızı-beyazlılar, Gençlerbirliği maçıyla taraftarının yüzünü güldürmek istiyor.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Kadir Bekmezci'den Taraftara Çağrı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement