Yıldırım Muhabirin Sözünü Kesti - Son Dakika
Spor

Yıldırım Muhabirin Sözünü Kesti

Yıldırım Muhabirin Sözünü Kesti

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Aziz Yıldırım, Ulusal Kanal muhabirinin siyasal içerikli sorusuna müdahale etti.

27.06.2013 21:16

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın basın toplantısında gazeteciler ile ilginç diyaloglar yaşandı. Yıldırım, Ulusal Kanal muhabirinin sorusuna ise alelacele müdahale etti.

MUHABİRE "SİYASETE GİRME" MÜDAHALESİ

Gazetecilerin sorularını alan Yıldırım, Ulusal Kanal muhabirinin sorusu üzerine neye uğradığını şaşırdı. Fenerbahçe'nin "Cumhuriyet değerlerine bağlılığını" vurgulayan muhabir sözü mahkemelerin ve iktidarın politikalarına getirecekti ki Yıldırım, muhabire müdahale etti. Siyasi konulara girmek istemediğini vurgulayan Yıldırım, muhabirin sözlerini tamamlamasına izin vermedi. "Müsade edersen siyasete girmeyelim. Biz spor klübüyüz. Siyasete girersek içinden çıkamayız" diyen başkan, bir başka gazeteciye söz vererek toplantıya devam etti.

SONRAKİ SORUDA KENDİSİ SİYASETE GİRDİ

Ulusal Kanal muhabirinin sözlerine "siyasete girmeyelim" diyerek müdahale eden Yıldırım bir sonraki soruya yanıt verirken bu kez kendisi siyasete girdi. Eski Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ'un terör suçlamasıyla hapiste olduğunu vurgulayan Aziz Yıldırım "bunu söylediğiniz zaman herhangi bir yerde başka bir şey artık söylenemez. Sözün bittiği yerdir. Konuyu değerlendirirken böyle değerlendirelim." dedi.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Yıldırım Muhabirin Sözünü Kesti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement