Emre Belözoğlu, Pendikspor maçı sonrası taraftarla birbirine girdi - Son Dakika
Spor

Emre Belözoğlu, Pendikspor maçı sonrası taraftarla birbirine girdi

Emre Belözoğlu, Pendikspor maçı sonrası taraftarla birbirine girdi

Hakem Halil Umut Meler'in saldırıya uğramasında olayları provoke ettiği iddia edilen Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, Pendikspor maçı bitiminde bir taraftarla kısa süreli tartışma yaşadı.

26.12.2023 10:41  Güncelleme: 10:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankaragücü'nün Pendikspor deplasmanında 1-1 berabere kaldığı maçın ardından teknik direktör Emre Belözoğlu kendisine sözlü tacizde bulunan taraftarların üzerine yürüdü.

HALİL UMUT MELER OLAYI ÇABUK UNUTULDU

11 Aralık'taki karşılaşmada 1-1 biten maçın ardından Faruk Koca sahaya girerek hakem Meler'e yumruk atmış, yanındaki bazı kişiler de aldığı darbeyle yere düşen Meler'in kafasına tekme atmıştı. Saldırı sonrası açıklamalarda bulunan hakem Halil Umut Meler, sarı lacivertli kulübün çalıştırıcısı Emre Belözoğlu'nu suçlayan açıklamalarda bulunmuş olayları Emre Belözoğlu'nun provoke ettiğini birçok kişinin sonrasında kendisinden özür dilerken Belözoğlu'nun özür dilemediğini iddia etmişti. Ankaragücü Teknik Direktörü Belözoğlu ise Meler'in yönelttiği suçlamalar sonrası tesislerde gazetecilerin sorularını yanıtlamış ve Meler'den özür dilediğini savunmuştu.

Yine Emre Belözoğlu yine olay! Bu kez taraftarla birbirine girdi

TARAFTARLA BİRBİRİNE GİRDİ

Olayların ardı arkası kesilmezken Belözoğlu gergin tavırlarına devam ettiği görüntülendi. Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, Pendikspor maçı bitiminde bir taraftarla kısa süreli tartışma yaşadı.

BÜYÜK TEPKİ ÇEKTİ

O anlar foto muhabiri Murat Akbaş tarafından kayda geçildi. Son dönemdeki hal ve hareketleri çokça eleştirilen Belözoğlu'nun taraftar ile girdiği tartışma sosyal medyada büyük tepkiye neden oldu.

Son Dakika Spor Emre Belözoğlu, Pendikspor maçı sonrası taraftarla birbirine girdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • Necati Kaya: Bu birgün birinin eline düşecek. Acilen bunu futboldan emekli edin. Çirkef. 338 56 Yanıtla
  • kenan mutlu: Emre belözoglu,volkan Demirel,arda turan,Caner Erkin,bunlar bu ülkenin futbol katilleridir 243 36 Yanıtla
    süleyman hakan gökşen: Volkan Demirel için farklı düşünüyorum, futbolculuğu evet sıkıntılı ve çok kişi kendisini sevmezdi ancak 6 Şubat depremi ile başlayan süreçteki Volkan Demirel bambaşka bir profil çizdi, teknik adamlığı da mükemmeldi, kavgasız, gürültüsüz, hakemlere en ufak bir sitemi olmadan bu günlere geldi, kendisini taktir ediyorum. 158 37
  • Suat Aktaş: Emre Belözoğlu Türk futbolu için kanserdir. Uzak tutulması lazım 157 24 Yanıtla
  • Hakan Şentürk: Maçı yerinde izledim .Emre'nin suçu yok pislik taraftar küfrediyor 55 106 Yanıtla

Advertisement