Yorumcu Uğur Meleke, Fatih Terim ve Arda Turan'ı Eleştirdi - Son Dakika
Spor

Yorumcu Uğur Meleke, Fatih Terim ve Arda Turan'ı Eleştirdi

Spor yazarı Uğur Meleke, A Milli Takım'ın EURO 2016'ya veda etmesinin ardından kaleme aldığı yazıda Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim ve milli futbolcuları eleştirdi.

23.06.2016 10:55  Güncelleme: 11:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor yazarı Uğur Meleke, A Milli Takımın EURO 2016'ya erken veda etmesinin ardından gündem yaratacak bir yazı kaleme aldı. Özellikle Fatih Terim ve Arda Turan'a çok ağır ifadelerle yüklenen Meleke, "Bu ülke Terim'e 3 kez milli takım, 3 kez de Galatasaray antrenörlüğü şansı vermiş. Hiç kimseye verilmemiş "Türkiye Futbol Direktörlüğü" payesini layık görmüş. Arda'ya milli takımda hem 10 numara hem de kaptanlık teslim edilmiş. İsmi genç yaşında sokaklara caddelere verilmiş. Sevgiyse sevgi, saygıysa saygı, kazançsa kazanç... Daha ne verebilir ki bu ülke size?" dedi.

Uğur Meleke'nin 'Eflak'la Boğdan'ı mı istiyorsunuz?' başlıklı yazısının bazı bölümleri şöyle:

"ESAS MESELE KAYBETMEK DEĞİL"

"Esas mesele, İspanyollar'a ya da Hırvatlar'a kaybetmek değil. Her iki takım da bizi yenebilirler, çok olağanüstü sonuçlar değildi bunlar. Milli takımın kamuoyunda eleştirilme nedeni yenilgiler değildi zaten. Kabullenmişlikti. Savaşmamaktı.

"MESELE ARZULAMAMAKTI"

31,5 yaş ortalamalı İtalya 120 km. koşarken bizim 102 koşmamızdı. Hırvat Badelj 16, Modriç 15 top kazanırken, Selçuk'un 5, Ozan'ın 8'de kalmasıydı. Arzulamamaktı, yüreğini ortaya koymamaktı. Tablo böyleyken hem Terim'in hem de Arda'nın basın toplantılarındaki "hakkımız yeniyor, bu ülkede değerimiz bilinmiyor" temalı konuşmalarını ve mutsuz üsluplarını çok anlayamadım doğrusu.

"DAHA NE VEREBİLİR Kİ BU ÜLKE SİZE?"

Bu ülke Terim'e 3 kez milli takım, 3 kez de Galatasaray antrenörlüğü şansı vermiş. Hiç kimseye verilmemiş "Türkiye Futbol Direktörlüğü" payesini layık görmüş. Arda'ya milli takımda hem 10 numara hem de kaptanlık teslim edilmiş. İsmi genç yaşında sokaklara caddelere verilmiş. Sevgiyse sevgi, saygıysa saygı, kazançsa kazanç... Daha ne verebilir ki bu ülke size?

Eflak'la Boğdan'ın anahtarını mı? Sahada yürüyen, ilk iki maçın her ikisinde 50'de kontağı kapatan milli takımın mücadele etmediği için eleştirilmesinden daha doğal ne olabilir ki Allah aşkına?"

Yorumcu Uğur Meleke, Fatih Terim ve Arda Turan\'ı Eleştirdi

Son Dakika Spor Yorumcu Uğur Meleke, Fatih Terim ve Arda Turan'ı Eleştirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • Danyal boz: Katılıyorum kaleminize sağlık 17 1 Yanıtla
  • fatıh: sıyaset arkalarında oldukca hıcbısey olmaz bu rezıllere yemeye devam ederler bay egolar 16 1 Yanıtla
  • sözüm var: Ben öyle kaç kilometre koşmuş az top çalmış anlamam İtalyan futbolcular hiç prim almazken bizimkiler yarım milyon Euro alırken İtalyanlar ülkesi için parasız savaştılar sahada bizimkilerse dünyanın en fazla parasını primini alıyor ama sonuç fiyasko SKANDAL hemde bizim vergilerimizle biz Avrupalılardan çok çok az kazanırken onlar vermiyor futbolcularına bu kadar FATİH terim ARDA turan İSTİFA 16 0 Yanıtla
  • HARBi: TERİM TOPU TUT.TOP TERİM TOP.MİLYONLARCA PARA ALDIN VERDİĞİ MİZ VERGİ İLE ŞİMDİ KONUŞ UYAR. 11 1 Yanıtla
  • Hamo Ağa: Kaprisi zirvede parator terim, biraz utanman varsa görevi terket. 9 1 Yanıtla
  • Melih: Arda ispanya maçında çek cumhuriyeti maçındaki gibi oynamadı. ıslıklandı ispanya maçında neden mi? hızlı hücüma kalkıyoduk top ardadaydı arda geri pas yaptı ileri gitmediği için ıslıklandı çok isteksiz çok arzusuzdu. Fatih hoca torpil yaptı yedekte iki stoper var hiç oynatmadı oynatmıcan niye aldın hocaa?mehmet topal kendi takımında adam kalmadığından sakat cezalı çok olduğundan iyiki bi kaç maç stoper oynadı onu aldın oraya adamıda harcadın. helal olsun sana ne diyek 5 1 Yanıtla
    Sence: Sence Çek maçında iyi oynadı mı? Bence Çek maçını da hak etmedik te Allah nasip etti. Ama maçtan sonra sanki dünyayı fethetmiş havalarındaydılar 8 0
  • Samsun Davud: Bu mu eleştiri ? Nazikçe durum acıklaması. Ukala insanlara onların dilinden konusmak lazım... 1 0 Yanıtla

Advertisement