Yukatel Merkezefendi Belediyesi Basket, Ömer Yasir Küçük ve Berke Aygündüz'ü transfer etti - Son Dakika
Spor

Yukatel Merkezefendi Belediyesi Basket, Ömer Yasir Küçük ve Berke Aygündüz'ü transfer etti

Yukatel Merkezefendi Belediyesi Basket, Ömer Yasir Küçük ve Berke Aygündüz\'ü transfer etti

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde Yukatel Merkezefendi Belediyesi Basket yeni sezon öncesi transferdeki suskunluğunu 2 imzayla bozdu. Denizli temsilcisi, Ömer Yasir Küçük ve Berke Aygündüz'ü kadrosuna kattı. Ömer Yasir daha önce Ormanspor, Beşiktaş ve Petkimspor formalarını giydi ve altyapı milli takımlarında oynadı. Berke ise Pınar Karşıyaka altyapısından çıktı ve geçen sezon Türkiye Basketbol Ligi'nde 41 sayı atmıştı.

02.07.2023 11:38
p> Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde Yukatel Merkezefendi Belediyesi Basket yeni sezon öncesi transferdeki suskunluğunu 2 imzayla bozdu.

Denizli temsilcisi yerli takviyeleri yaparak TED Ankara Kolejliler'den Ömer Yasir Küçük ve Balıkesir BŞB'den Berke Aygündüz'ü kadrosuna kattı. 22 yaşında, 1.91 boyundaki guard Ömer Yasir, kariyerinde daha önce Ormanspor, Beşiktaş, Petkimspor formalarını da giyerek altyapı milli takımlarında oynadı. Pınar Karşıyaka altyapısından çıkan 24 yaşında, 1.96 boyundaki guard Berke ise Afyon Belediyespor'da da görev yaptı. Berke geçen sezon Türkiye Basketbol Ligi'nde takımının TED Kolejliler maçında 41 sayı atmıştı.


Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Yukatel Merkezefendi Belediyesi Basket, Ömer Yasir Küçük ve Berke Aygündüz'ü transfer etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement