Yunus Malli, Mekke'den Geldi 2 Gol Atıp 1 Asist Yaptı - Son Dakika
Spor

Yunus Malli, Mekke'den Geldi 2 Gol Atıp 1 Asist Yaptı

Mainz'de forma giyen Türk asıllı Alman futbolcu Yunus Malli, lige verilen arada Mekke'ye gitti ve geldikten sonra çıktığı Paderborn maçında şov yaptı.

04.02.2015 16:01  Güncelleme: 16:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Almanya Bundesliga'da Paderborn'u 5-0 yenen Mainz'de 2 gol 1 asistlik performans sergileyen, son dönemin yükselen yıldızı Yunus Malli tüm dikkatleri üzerine çekti.

3 BÜYÜK ONUN PEŞİNDE

Devre arasında adı Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor'la anılan Yunus'u değerlendiren hocası Kasper Hjulmand, "Yunus pasları ve şutları için çok çalıştı. Ayrıca koşu mesafesi ve denge açısından da kendini geliştirdi" ifadelerini kullandı.

"TAKIMDAN AYRILMAYACAK"

Yunus da kendisi hakkında konuşurken, "Hocam beni görmek istedi. Elimden geldiğince çok koşuyorum. Hızlı bir oyuncuyum ve bunu kullanıyorum." dedi. Mainz Menajeri Christian Heidel ise Yunus'un takımdan ayrılacağı iddialarını yanıtladı: "Çocuk şu anda kesinlikle bizim için en iyi gelişimi gösteriyor. Onun takımda tutulmasını konuşuyor ve durumunda iyileştirme yapılmasını değerlendiriyoruz"

"BURADA KALMAK İSTİYORUM"

Sözleşmesi sezon sonu bitecek olan Yunus ise henüz yeni anlaşma yapılmamasının kendisini üzmediğini söylerken, "Bunlar beni yaralamıyor. Her şey iyi giderse ben burada kalmak istiyorum" şeklinde konuştu.

TAKIMININ GELECEĞİ YUNUS MALLİ

Son olarak 1-1 biten Hannover96 maçında da 88 dakika sahada kalan 23 yaşındaki ofansif orta saha oyuncusu, oynadığı futbol ve yeteneği ile takımın geleceği olarak gösterilmeye başlandı.

"MEKKE'DEN PADERBORN'A"

Öte yandan Yunus'u değerlendiren Alman basını futbolcunun özel hayatına da değindi. Türk asıllı Yunus'un koyu bir dindar olduğunu vurgulayan Alman basını, "Paderborn maçında attığı golden sonra yere çöktü ve çimleri öptü. Ancak ardından gerçek anlaşıldı. Yunus, Türk asıllı bir Alman ve Müslüman (Dindar bir kişi). Hatta lige verilen devre arasında Mekke'ye ziyarete gitti ve ardından Paderborn maçında sahaya çıktı" cümlelerini satırlarına taşıdı.

Yunus Malli, Mekke\'den Geldi 2 Gol Atıp 1 Asist Yaptı
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Yunus Malli, Mekke'den Geldi 2 Gol Atıp 1 Asist Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • KOYU SOLCU: Gurur duyulacak bisey , burdaki kizlarimiz erkeklerimiz gavurlara ozenip nefislerinin istedgini yapar ordaki kardesimiz onlarin icinde farkini ortaya koyar ve hakettigini yaşar .. 26 1 Yanıtla
  • TRFSM: Tipi harbi Türk helal olsun sana kardeşim sizin gibi Türklerle gurur duyuyoruz 20 1 Yanıtla
  • Omer buyuk: Helal olsun bize boyle oyuncu lazim 17 3 Yanıtla
  • papaz elbisesi giyerse: Dembaba gibi , simdi dogru pavyona. ama o is baska, o is baska. 1 19 Yanıtla
  • davar çobanı: şimdi böyle gençler almanyada yetişiyorda tc. de neden yetişmiyor? yanlış nerde? yunustaki genler de türk değilmi? 15 1 Yanıtla
  • Bence medyaya yansimasi iyi: Bir arkadas yazmiski, futbolcular futboluyla gundeme gelsin, cok guzel, bir futbolcu futbol disinda duzgun bir karakterle medya onundeyse bundan neden bir SIKINTI duyalim. Dembaba seyirciden numarasini istiyor sabah namazina kaldirilmasi icin. Buyuk bir topluluk sabah namazi kilmaya tesvik oldu, kimbilir boylece buyuk bir iyilik sonunda onu sonsuz olan bir hayatta kurtaracak bir sebep olabilir. Ben boyle seylerin basina yansimasi taraftariyim. Gecnlerimiz futbolculari kendine ornek aliyorlar ve bu karakterdeki futbolcular gecnlerimize iyi ornek oldugu icin mutlaka basina yansimalari gerek. 14 0 Yanıtla

Advertisement