Zeki Alasya'nın Gönül Verdiği İki Takım: Fenerbahçe ve Fethiyespor - Son Dakika
Spor

Zeki Alasya'nın Gönül Verdiği İki Takım: Fenerbahçe ve Fethiyespor

Zeki Alasya\'nın Gönül Verdiği İki Takım: Fenerbahçe ve Fethiyespor

Bu sabah hayatını kaybeden usta oyuncu Zeki Alasya, Fenerbahçeliliği ile bilinen ünlülerdendi. Alasya, hayatının son günlerinde bir takıma daha gönül vermişti.

08.05.2015 12:09  Güncelleme: 13:33

Karaciğer hastalığı sebebiyle bu sabah hayatını kaybeden Türk sinema ve tiyatrosunun usta oyuncusu Zeki Alasya, Fenerbahçeliliği ile bilinen ünlülerdendi. Alasya, 2012 yılı Kasım ayında Fenerbahçe Dergisi'ne verdiği röportajda takımına olan sevdasını "Bizim hayatımız Fenerbahçe Stadı'nda geçerdi." cümlesiyle anlatmıştı. Zeki Alasya, Fethiyespor'un Fenerbahçe karşısına "Yüce Atatürk" yazılı formalarla sahaya çıktığı günden bu yana en fanatik taraftarı olduğunu belirtmişti.

İşte Zeki Alasya'nın röportajından satır başları:

"HAYATIMIZ KADIKÖY'DE GEÇERDİ"

Bizim hayatımız Fenerbahçe Stadı'nda geçerdi. Belli bir yaşa kadar Fenerbahçe'nin hiçbir maçını kaçırmadım. Zamanla Fenerbahçe aşkı, renk aşkı, oyunculara aşk yerini başka hiçbir aşka bırakmayacak şekilde insanı zapt ediyor sanırım fanatizm dedikleri şey de bu. Kendim gözüm kapalı fanatik olmama rağmen ve başarısızlıklarımızda da objektif düşünebilmeme rağmen tabir-i caizse "hasta bir Fenerbahçeli" oldum.

"STADIMIZ AVRUPA'NIN EN İYİLERİNDEN"

Sayın Aziz Yıldırım'ın başa geçmesinden sonra giderek katlanan başarılar; bunlar yalnızca Futbol Takımın aldığı başarılar değil, diğer branşlardaki ve kurumsal yapıdaki başarılar da rakiplerin hayal ettiği şeylerin rahatlıkla hayata geçirilmesi idi. Bunun en güzel örneği bugünkünden evvelki stadımızın yenilenmesi. Bugünkü stadımız Avrupa'nın en iyi stadyumlarından bir tanesi. Bu kadar başarılı bir iş adamlığı ve bu kadar başarılı bir organizasyon kabiliyeti olamaz. Hal böyle olunca pek tabii bunlar beraberinde daha büyük düşmanlıkları hasetleri de getirdi.

"BİZİ TAHRİK ETMELERİNE MÜSAADE ETMEYİN"

Kadınların ve çocukların maçları dünyada bir örneğini olmayan ve bana göre bir dünya rekoru olan bir katılımla izlemesinden çok gurur duyuyorum. Tek isteğim; artık erkeklerin de izleyebileceği bir noktaya gelmek. Bu noktaya geldikten sonra ise en büyük gücümüz olan taraftara şu çağrıyı yapıyorum; yanlış yapmayınız bizi esarete mahkum etmeyiniz, bizi tahrik etmelerine müsaade etmeyiniz. Ben maçlarımızı kadını ile çocuğu ile tüm Fenerbahçelilerin izlemesini diliyorum, istiyorum."

FETHİYESPOR'A GÖNÜL VERMİŞTİ

Zeki Alasya, Fethiyespor'un Fenerbahçe karşısına "Yüce Atatürk" yazılı formalarla sahaya çıktığı günden bu yana en fanatik taraftarı olduğunu belirtmişti. Fethiyespor'a büyük sempati duyduğunu dile getiren Zeki Alasya, 11 cesur yürekli adamın ve Fethiyespor camiasının Atatürk Türkiye'sini onore ettiklerini belirterek, "Fethiyespor daha iyi yerlere gelecektir. Bizler de en yakın takipçileri olarak sonuna dek destekliyoruz." demişti.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Zeki Alasya'nın Gönül Verdiği İki Takım: Fenerbahçe ve Fethiyespor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (17)

  • Usta: De git şimdi yüce yaradana hesap ver . Bakayım senin atatürkün seni kurtarabilecek mi. 10 9 Yanıtla
  • tolga: ataisti bu adam 7 4 Yanıtla
  • EMRE GÖR: Ulan ölü adamın arkasından bile siyaset yapıyorsunuz ayp allah mekanını cennet eylesin 8 2 Yanıtla
  • TAKSİRAT: ALLAH TAKSİRATLARINI AFFETSİN, MEKANI CENNET OLUR İNŞALLAH. . 8 1 Yanıtla
  • Zeki Alasya: Kim öldü 5 2 Yanıtla
  • SAADET ZAMANI: Bu kez oylar SAADET'e 1 5 Yanıtla
  • EMRE GÖR: Ulan ölü adamın arkasından bile siyaset yapıyorsunuz ayp allah mekanını cennet eylesin 3 2 Yanıtla
  • TC: Usta gibi senin piiiipppp.... 2 2 Yanıtla
  • 71: Adamsin fenerli amcaa 3 0 Yanıtla
  • Hatice: Adam öldü sizede haber cikdi yapacak!!!! 2 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement