Açlık Oyunları Efsanesi Yeniden Başlıyor - Son Dakika
Teknoloji

Açlık Oyunları Efsanesi Yeniden Başlıyor

Açlık Oyunları Efsanesi Yeniden Başlıyor

Suzanne Collins tarafından yaratılan efsane Açlık Oyunları serisinin ikinci filmi "Ateşi Yakalamak"ın çekimleri başladı.

12.09.2012 11:00

Emre Çetinkaya - - Açlık Oyunları efsanesi geri dönüyor. Tüm olumsuzluklara rağmen Katniss Açlık Oyunları'nın galibi olmayı başardı. O ve 12. Mıntıkadan arkadaşı Peeta Mellark hayatta kalabilmeyi başarabildiler. Peki şimdi ne olacak? Katniss ve Peeta Mellark'ı 12. Mıntıkada neler bekliyor? Bu soruların ve daha fazlasının cevabını bulabileceğimiz Açlık Oyunları serisinin ikinci filmi olan "Ateşi Yakalamak"ın çekimlerine geçtiğimiz günlerde Kuzey Karolina'da başlandı.

Devam filmi statüsüne girmeyen filmler arasında ABD'de tüm zamanların en iyi açılış hafta sonu rakamını yakalayarak 1. sıraya oturan, Türkiye de ise 3 günde 111 binin üzerinde izleyici tarafından izlenen Açlık Oyunları'nın ikinci filmi "Ateşi Yakalamak"ın çekimlerinin tahmini olarak Aralık ayında tamamlanması bekleniyor.

Yönetmenliğini Francis Lawrence'in üstlediği filmin başrollerini ise, Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson, Woody Harrelson Liam Hemsworth paylaşıyor. Ayrıca filmin vizyon tarihi olarak ise 22 Kasım 2013 işaret ediliyor.

Emre Çetinkaya - Teknokulis : http://www.teknokulis.com

Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Açlık Oyunları Efsanesi Yeniden Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement