Apple Macbook Air 13" İ5 4gb 128gb Intel 4000 - Son Dakika
Teknoloji

Apple Macbook Air 13" İ5 4gb 128gb Intel 4000

Apple Macbook Air 13" İ5 4gb 128gb Intel 4000

Apple Macbook Air 13" İ5 4gb 128gb Intel 4000 Özellikleri

04.11.2013 09:01

Ağır İşlerin Altından Kalkan, Hafif Dizüstü Apple Macbook Air

Sadece 1080 gram ağırlığındaki MacBook Air, en yeni Core i5 ve i7 işlemciler, yüzde 60 daha hızlı grafiklerve daha hızlı flash depolama özelliğinin yanında, inanılmayacak kadar çok özellik sunar...

Intel Core i5 ve i7 işlemciler. Yeni güç odakları.

Daha hızlı bir işlemciyi, daha güçlü bir grafik kartını ve bellek denetleyicisini tek bir çipte bir araya getirmek ciddi bir performans sağlar. Yeni Intel HD Graphics 4000'in grafik performansı yüzde 60 daha hızlıdır.1 Bunu oynadığınız oyunlarda, izlediğiniz filmlerde ve yaptığınız FaceTime aramalarda hissedersiniz.

Daha hızlı flash depolama.Daha fazla memnuniyet.

MacBook Air'in bu kadar hızlı olmasının nedenlerinden biri de, tamamen flash depolamaya uygun tasarlanmış olmasıdır. Bu özellik, MacBook Air'in sıradan dizüstü bilgisayarlardan çok daha hafif ve kolay taşınabilir olmasının yanı sıra, verilere daha hızlı erişmesini ve anında açılmasını sağlar. Önceki nesil MacBook Air'den daha hızlı olan bu yeni nesil flash depolama sistemi, geleneksel 5400 rpm dizüstü bilgisayar sabit sürücüsünden de 4 kata kadar daha hızlıdır.2 Bu nedenle MacBook Air açılır açılmaz çalışmaya başlar. Bekleme modunda bir ay kalsa bile anında uyanır. Ayrıca hareket eden bir parçası olmadığından her zaman sessizdir.


Uzun ömürlü pil. Anında açılma özelliği. Bir ay sonra bile.

Flash depolama daha büyük bir pil için yer kazandırdığından, İnternet’te gezinme, fotoğraf düzenleme ve video izleme gibi sevdiğiniz şeylere daha fazla zaman ayırabilirsiniz. 11 inç modeli 5 saate, 13 inç modeli 7 saate kadar pil ömrüne sahiptir. MacBook Air’i uyku moduna getirdiğinizde, pil ömrünü 30 güne kadar koruyabilen bekleme moduna geçer.3 OS X Mountain Lion ile birlikte gelecek olan yeni Power Nap özelliği sayesinde MacBook Air, uyku modunda olduğunda bile yeni e-postaları ve takvim davetlerini almaya devam eder. Bir güç kaynağına bağlı olduğunda da, Time Machine'le yazılım güncellemelerini indirebilir ve yedekleme yapabilir. Böylece MacBook Air kapağı açılır açılmaz çalışmaya başlar ve her şey hazır bir şekilde sizi bekler.

Thunderbolt ve USB 3.Güçlü bağlantılar kurun.

Yıldırım hızındaki Thunderbolt bağlantı noktasıyla, MacBook Air'i Apple Thunderbolt Ekran gibi en yeni cihazlara ve monitörlere bağlayabilirsiniz. Ayrıca MacBook Air iki adet USB 3 bağlantı noktasına sahiptir. Böylece en yeni USB 3 cihazlarını bağlayabilir ve USB 2'den 10 kata kadar daha hızlı veri transferinden faydalanabilirsiniz. MacBook Air yalnızca birkaç bağlantıyla, ultra hafif bir dizüstü bilgisayardan eksiksiz bir iş istasyonuna dönüşür.


Ekran ve kamera. Bir kere daha bakmaya değer. Hatta bir kere daha.

Yüksek çözünürlüklü ekran. Milyonlarca piksel. Millimetrelik incelik. MacBook Air ekranı her bir pikseliyle hem bir mühendislik harikası hem de tasarımda bir devrimdir. Ekran yalnızca 4,86 milimetre (0.19 inç) inceliğinde olmasına karşın, çözünürlüğü o kadar yüksektir ki çok daha büyük bir ekrana bakıyormuş hissine kapılırsınız. 11 inç MacBook Air, 13 inç normal bir dizüstü bilgisayara eşit çözünürlük sunarken, 13 inç MacBook Air ise tipik bir 15 inç bir notebook'a eşdeğer çözünürlüğe sahiptir.


Multi-Touch trackpad. OS X'le her şey elinizde.

OS X'teki Multi-Touch hareketleri, MacBook Air'de yaptığınız her şeyi daha sezgisel, doğrudan ve eğlenceli hale getirir. İster Mission Control'ü etkinleştirmek için üç parmakla kaydırma hareketini, ister tüm uygulamalarınızı Launchpad'de görmek için dört parmakla kıstırma hareketini kullanın. Geniş alanıyla Multi-Touch Trackpad bunlar için mükemmel bir tasarıma sahiptir. Parmak hareketlerinize verdiği tepkiler düzgün ve gerçekçidir. Bu sayede bir İnternet sayfasında aşağı yukarı gezerken veya tam ekranlı bir uygulamadan diğerine geçerken, gördüklerinize dokunuyor gibi hissedersiniz.

Aydınlatmalı klavye.Gördüğünüz gibi, yazmak artık daha kolay

MacBook Air inanılmaz küçük olsa da, yazmayı rahat olduğu kadar doğal hale getiren tam boy bir klavyeye sahiptir. Üstelik klavye arkadan aydınlatıldığından, en loş ışıkta bile kolayca yazabilmenizi sağlar. Işık sensörü, aydınlatma koşullarındaki değişiklikleri algılayarak ekran ve klavye parlaklığını otomatik olarak ayarlar. İster güneş alan bir kafeterya sandalyesi, ister uykusuz geçen uzun bir yolculuktaki uçak koltuğu olsun, her zaman her ortamda kusursuz bir aydınlatma sağlar.

Kaynak: InceHesapCom

Son Dakika Teknoloji Apple Macbook Air 13' İ5 4gb 128gb Intel 4000 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement