Bu Hafta Yayınlanan ve Mutlaka İzlemeniz Gereken 7 Fragman - Son Dakika
Teknoloji

Bu Hafta Yayınlanan ve Mutlaka İzlemeniz Gereken 7 Fragman

Bu Hafta Yayınlanan ve Mutlaka İzlemeniz Gereken 7 Fragman

Sizler için bu hafta da film ve dizilerden yeni yayınlanan ve izlenmesi gereken fragmanları derledik.

29.06.2019 21:07

Bu hafta yayınlanan; yeni gelecek dizi ve filmler hakkında bilgiler veren 7 fragmanla karşınızdayız. Yayınlanan fragmanların en ilgi çekicilerinden birisi hiç şüphesiz The Current War filminin fragmanı. Şimdi gelin hep birlikte bu hafta yayınlanan fragmanlara birlikte göz atalım

1. Fast & Furious: Hobbs & Shaw

Dwayne Johnson ve Jason Statham'ın başrolü paylaştığı Hızlı ve Öfkeli: Hobbs ve Shaw filminin vizyondan önceki son fragmanı bu hafta yayınlandı. Hızlı ve Öfkeli'nin sevilen karakterleri Luke Hobbs ve Deckard Shaw'ın aksiyon dolu maceralarını izleyeceğimiz film, 2 Ağustos'ta sinemalarda olacak.

2. Charlie'nin Melekleri

Elizabeth Banks'in yazdığı, yönettiği ve hatta oynadığı filmle Charlie'nin Melekleri efsanesi geri dönüyor. Fragmanda meleklerin nasıl tanışıp bir araya geldiklerini ve organizasyona nasıl katıldıklarını görme imkânı yakalıyoruz. Film, Kasım ayında vizyona girecek.

3. Queen & Slim

Daniel Kaluuya ve Jodie Turner-Smith'in başrollerini paylaştığı dram türündeki filmin fragmanında kendini korumaya çalışan siyahi bir çiftin polisi vurması sonrası başlarına gelen olayları görüyoruz. Film, 27 Kasımda beyaz perdede olacak.

4. The Current War

Pazarlanabilir elektrik sistemi bulmak için rekabet hâlinde olan Thomas Edison ve George Westinghouse arasındaki rekabeti konu alan film, oyuncu kadrosuyla beklentileri bir hayli yükseltiyor. Filmde Thomas Edison'a Benedict Cumberbatch, Nikola Tesla'ya Nicholas Hoult, George Wastinghouse'a Michael Shannon, J. P. Morgan'a Matthew Macfadyen, Samuel Insull'a da Tom Holland hayat verecek. Bu zengin kadronun oyunculuklarıyla destansı öyküyü daha dramatik bir şekilde izleyebileceğiz. The Current War, Türkiye'de 4 Ekim 2019 tarihinde sinema salonlarında olacak.

5. Free Meek

Yıllarca haksız yere hapsedildikten sonra ABD'nin adalet sistemindeki haksızlıklara karşı yürütülen mücadelenin yüzü hâline gelen rapçi Meek Mill'in hikâyesini anlatan Free Meek'ten tanıtım fragmanı yayınlandı. 5 bölümden oluşan belgesel dizisi, 9 Ağustos'ta Amazon'da yayınlanacak.

6. The Good Liar

Filmde McKellen, internette dul kadınları hedef alan bir dolandırıcıyı, Mirren ise dolandırmak amacıyla tanıştığı ama zamanla hisler beslemeye başladığı varlıklı bir kadını canlandırıyor. Film, ülkemizde 29 Kasım tarihinde vizyona girecek.

7. Midway

Film, 2. Dünya Savaşı sırasında Amerika Birleşik Devletleri ve Japonya arasında yapılan Midway Muharebesi'ni konu ediniyor. Savaş kahramanlarının hikâyesini anlatan film, liderlerin ve askerlerin içgüdülerine göre savaşın dinamiklerini değiştirmelerine odaklanıyor. Film 8 Kasım'da vizyona girecek.

Bu haftanın fragmanlarını sizlerle paylaştığımız yazımızın sonuna geldik. Geçtiğimiz haftaki fragmanlara göz atmadıysanız yukarıdaki haberimizden o fragmanları da inceleyebilirsiniz. Filmler ve diziler hakkındaki paylaşımlarımıza önümüzdeki günlerde devam edeceğiz. Kaçırmamak için takipte kalın.

Kaynak: WebTekno

Son Dakika Teknoloji Bu Hafta Yayınlanan ve Mutlaka İzlemeniz Gereken 7 Fragman - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement