CeBIT 2010 Başladı - Son Dakika
Teknoloji

CeBIT 2010 Başladı

CeBIT 2010 Başladı

Avrasya'nın En Büyük Bilişim Şovu CeBIT Bilişim Eurasia Başladı! İşte CeBIT 2010'da Olanlar...

06.10.2010 20:08

iş dünyası profesyonellerinin ve teknoloji tutkunlarının merakla beklediği, Avrasya Bölgesi'nin en büyük iş geliştirme ve teknoloji platformu CeBıT Bilişim Eurasia 2010 bugün başladı. Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım'ın da katıldığı görkemli bir törenle açılan fuar, 10 Ekim'e kadar devam edecek. CeBıT Bilişim Eurasia'da bu yıl 21. yüzyılın heyecan verici ürün ve hizmetleri ilk kez görücüye çıkıyor.

Türkiye'nin bilgi ve iletişim teknolojileri konusunda Avrasya'ya açılan ticaret kapısı CeBıT Bilişim Eurasia, TÜYAP Beylikdüzü Fuar Merkezi'nde bu yıl 11'inci kez kapılarını araladı. Farklı ülke ve bölgelerden gelen onbinlerce teknoloji tutkununun akın ettiği fuarın açılış törenine Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, Azerbaycan Rabıte ve ınformasyon Teknolojileri Bakanı Ali Abbasov, iTO Başkanı Murat Yalçıntaş, Sanpaş A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Şekip Karakaya, Türksat Genel Müdürü Dr. Özkan Dalbay ve Deutsche Messe AG Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Andreas Gruchow katıldı.

Açılış töreninde konuşan Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, bilişimin tüm sektörlerin etkileyen ve yaşamın her alanına giren bir endüstri haline geldiğine değinerek; bilgi çağına geçiş döneminde bilgiye sahip olan, üreten ve kullanan ülkelerin öne çıktığını, diğerlerinin ise offline olduğunu söyledi. Yıldırım, "Türkiye'nin kalkınması KOBi'lerle mümkün. ve biz de CeBıT Bilişim Eurasia'da büyük şirketler yerine KOBi'lerin ağırlıklı olarak yer almasından mutluluk duyuyoruz. Çünkü gelecek, bilişimle gelecek" dedi.

Kaynak: Chip.com.tr

Son Dakika Teknoloji CeBIT 2010 Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement