Disney'den yeni filmler için vizyon tarihleri açıklandı - Son Dakika
Teknoloji

Disney'den yeni filmler için vizyon tarihleri açıklandı

Disney\'den yeni filmler için vizyon tarihleri açıklandı

Disney CEO'su Bob Iger, Oyuncak Dünyası 5 ve Deadpool 3 gibi filmlerin vizyon tarihlerini paylaştı. Ayrıca diğer projelerin de vizyon tarihleri detaylandırıldı. Oyuncak Hikayesi 5 ve Karlar Ülkesi 3 2026'da yayınlanacak. The Mandalorian ve Grogu filmleri ise aynı yıl vizyona girecek ilk Star Wars filmleri olacak. Zootopia 2 2025'te, Moana'nın devam filmi ise 2024'te vizyona girecek. Ayrıca bu yıl içinde Kingdom of the Planet of the Apes, Inside Out 2, Deadpool 3 ve Mufusa: The Liong King gibi filmler de yayınlanacak. Marvel tarafında ise Kaptan Amerika: Brave New World, Fantastik Dörtlü, Thunderbolts ve Blade'in 2025'te gösterime girmesi planlanıyor.

08.02.2024 20:06  Güncelleme: 00:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Disney, yüzlerce animasyon ve filmden oluşan koleksiyonuyla sinema dünyasının en büyük yapımcılarından biri. Disney CEO'su Bob Iger ise yaptığı son açıklama kapsamında Oyuncak Dünyası 5 ve Deadpool 3 gibi filmlerin vizyon tarihini paylaştı.

Yeni Disney film ve animasyonlarının vizyon tarihi

Disney'in ilk çeyreğe ilişkin finans raporunda konuşan CEO Bob Iger, merakla beklenen yeni filmler hakkında açıklamada bulundu. Disney ve Pixar gibi diğer stüdyolardan gelecek projelerin vizyon tarihlerini detaylandırdı.

Disney'den yeni filmler için vizyon tarihleri açıklandı

CEO Iger, her ikisi de sinemada gösterime girecek Oyuncak Hikayesi 5 ve Karlar Ülkesi 3'ün 2026'da yayınlanacağını doğruladı. Ayrıca Jon Favreau'nun yöneteceği The Mandalorian ve Grogu filmlerinin de aynı yıl vizyona girecek ilk Star Wars filmleri olacağını söyledi.

123132132

Bu yapımlara ek olarak, bazı filmlerin kesin çıkış tarihleri de paylaşıldı. Zootopia 2 26 Kasım 2025'te vizyona girecekken, Moana'nın devam filmi ise 27 Kasım 2024 olarak belirlendi.

Disney ayrıca bu yıl içerisinde birkaç filmin de çıkışını yapmaya hazırlanıyor. İlk olarak 10 Mayıs'ta Kingdom of the Planet of the Apes ve 14 Haziran'da Inside Out 2 yayınlanacak. 26 Temmuz'da Deadpool 3'ün ve Mufusa: The Liong King'in 20 Aralık'ta vizyona girmesi planlanıyor.

Disney'den yeni filmler için vizyon tarihleri açıklandı

Şirket, film ve animasyon geliştirme hızını 2025'ten itibaren daha da artıracak. Marvel tarafında ise Kaptan Amerika: Brave New World, Fantastik Dörtlü, Thunderbolts ve Blade'in 2025'te gösterime girmesi planlanıyor.

Kaynak: Shiftdelete

Son Dakika Teknoloji Disney'den yeni filmler için vizyon tarihleri açıklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement