Driveclub ve Forza Motorsport 6 Karşı Karşıya ! - Son Dakika
Teknoloji

Driveclub ve Forza Motorsport 6 Karşı Karşıya !

Driveclub ve Forza Motorsport 6 Karşı Karşıya !

Bir tarafta PS4'ün özel oyunu Driveclub, diğer tarafta ise Xbox One özel oyunu Forza Motorsport 6… Evet, beklenen oldu ve iki yapımın görsel kalitesi karşı karşıya getirildi.

09.08.2015 16:31

005-driveclub

Bir tarafta PS4'ün özel oyunu Driveclub, diğer tarafta ise Xbox One özel oyunu Forza Motorsport 6…

Evet, beklenen oldu ve iki yapımın görsel kalitesi karşı karşıya getirildi. Yaklaşık bir sene evvel PS4 için piyasaya sürülmüş olan Driveclub, PS4 kullanıcılarını görsel anlamda gerçekten de şu ana kadar görülmemiş bir grafik şölenine dahil etmişti. Forza Motorsport 6 ise 18 Eylül tarihinde Xbox One kullanıcılarıyla buluşmaya hazırlanıyor. Peki bu iki yapımı görsel anlamda karşılaştırırsak ne olur? Bu sorunun yanıtını, özellikle her iki oyunun yağmurlu hava videolarından oluşturulmuş bir derleme ile görüyoruz. Konuyla ilgili videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Driveclub vs. Forza Motorsport 6

Karşılaştırma videosundan da rahatlıkla anlayabileceğimiz gibi, Forza Motorsport 6'nın Driveclub'ı görsel anlamda geçmesi gerçekten oldukça güç. Özellikle yağmur efektinin araçlar üzerindeki etkisi ve çevre atmosferi Driveclub'da artık kendisini aşmış bir durumda gibi görünüyor.

Son olarak, Driveclub şuan PS4 platformu için piyasaysa sürülmüş durumda. Forza Motorsport 6'nın çıkış tarihi ise Xbox One özel olarak, 18 Eylül olarak belirlendi.

Habere ulaşmak için- turkishplayer.com

Kaynak: Turkishplayer.com

Son Dakika Teknoloji Driveclub ve Forza Motorsport 6 Karşı Karşıya ! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement