Elon Musk ve Mark Zuckerberg Kafes Dövüşünü Canlı Yayınlayacak - Son Dakika
Teknoloji

Elon Musk ve Mark Zuckerberg Kafes Dövüşünü Canlı Yayınlayacak

Elon Musk, X platformu üzerinden yapacakları kafes dövüşünü canlı yayınlayacaklarını ve elde edilen geliri gaziler derneğine bağışlayacaklarını duyurdu. Musk, dövüşe hazırlanmak için ağırlık kaldırdığını belirtti. Musk, Zuckerberg'e meydan okumuş ve Zuckerberg de teklifi kabul etmişti.

06.08.2023 14:51  Güncelleme: 15:53

Elon Musk, Meta Üst Yöneticisi (CEO) Mark Zuckerberg ile yapacakları "kafes dövüşünün" X platformu üzerinden canlı yayımlayacağını ve gelirini gaziler derneğine bağışlayacağını duyurdu.

"DÖVÜŞ X ÜZERİNDEN CANLI YAYIMLANACAK"

Musk, X platformundan yaptığı açıklamada, "Zuck ve Musk'ın dövüşü, X üzerinden canlı yayımlanacak. Elde edilen tüm gelir, gaziler derneğine bağışlanacak" bilgisini paylaştı.

MUSK: İDMAN YAPMAK İÇİN VAKTİM YOK

Başka bir paylaşımında da tüm gün ağırlık kaldırarak dövüşe hazırlandığını belirten Musk, "İdman yapmak için vaktim yok, o yüzden ağırlıkları iş yerime getirdim" ifadesini kullandı.

ZUCKERBERG'E MEYDAN OKUMUŞTU

Musk, Zuckerberg'e "Threads" adı verilen "Twitter alternatifi, metin tabanlı bir platform kuracağı" yönündeki haberlerin ardından dövüş için meydan okumuştu. Zuckerberg de 22 Haziran'da sosyal medyada yaptığı paylaşımda "kafes dövüşü" teklifini kabul ettiğini duyurmuştu.

Elon Musk ve Mark Zuckerberg Kafes Dövüşünü Canlı Yayınlayacak
Kaynak: AA

Son Dakika Teknoloji Elon Musk ve Mark Zuckerberg Kafes Dövüşünü Canlı Yayınlayacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • Biyo Art: İkisi de siyonist ısırmazlar birbirini 45 1 Yanıtla
  • Whatisup Up: Dünyada ilk. İki zengin patron kavga edecek bütün dünya seyredecek. 26 1 Yanıtla
  • Bülent Arslan: Elon kazanırsa doge bitcoin ve shiba yükselişe geçer zucker kazanırsa meta tavan yapar ×2 görürüz herkese hayırlı işler. 13 2 Yanıtla
  • Ömer Oğuz: Bahisleri alalım ?? 7 0 Yanıtla
  • ERHAN KAPLAN: Ameriganın oyunu izrailin oyunu ???????? 0 0 Yanıtla
  • Ens Kurt: Bnce. Yeni bir projeleri var bu dovuste ekranda tutup oraya yonlendircekler. Macin seyrine gore artip azalacak. Yolma projesi 0 0 Yanıtla

Advertisement