Film Fragmanları Çok Spoiler İçeriyor - Son Dakika
Teknoloji

Film Fragmanları Çok Spoiler İçeriyor

Film Fragmanları Çok Spoiler İçeriyor

Mesela Terminator: Genisys'in fragmanını izlemediyseniz, sakın izlemeyin.

01.07.2015 12:17
Mahmut Saral - -

Fragmanlar sizce spoiler vermeli mi? Genelde bu tip tanıtım videoları, filmler hakkında ufak bilgiler vermeyle birlikte seyircileri heyecanlandırmaya, meraklandırmaya yönelik hazırlanır. Ama bu videolarda önemli detayların paylaşılması (spoiler diyelim), izleyicileri filmi görme isteği konusunda soğutabiliyor. Bu konuya son dönemde verilebilecek en güzel örnek, Terminator: Genisys filmi.


Terminator: Genisys'in fragmanlarından bir tanesini izlediyseniz, John Connor'a ne olduğunu da görmüşsünüzdür. Biz yine de size detay vermeyelim, böylece izlemediyseniz de bir kayıp yaşamamış olursunuz.


İşte fragmanlarda spoiler'ların olması, filmleri yöneten isimleri de üzüyor aslında. Terminator: Genisys'in yönetmeni Alan Taylor da Genisys için yayınlanan fragmanlardan rahatsız olduğunu dile getirdi. Filmde birçok sürpriz detay var ve bunlardan belki de en önemlisinin fragmanda ortaya çıkması hoş olmadı. Öte yandan Taylor, Genisys'i yaparken amaçlarının James Cameron'ın harika bir şekilde hazırladığı Terminator 1 ve 2'yi yeniden çekmek olmadığını da ekledi.


Terminator: Genisys, bir süredir vizyonda ve bugün itibarıyla da Amerika'da vizyona giriyor. Filmin Amerika dışı hasılat rakamı şu an 8.6 milyon dolar. Çok az ülkede vizyona girdiğini düşünürsek, bu rakam önümüzdeki günlerde artacaktır.


Terminator: Genisys'i izledik. "Baba" Terminator'e merhaba



Mahmut Saral - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Film Fragmanları Çok Spoiler İçeriyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement