Genius CeBIT 2012'de Sergileyecek - Son Dakika
Teknoloji

Genius CeBIT 2012'de Sergileyecek

Genius CeBIT 2012\'de Sergileyecek

Genius, bu yıl da dijital endüstrisinin en büyük ve en uluslar arası etkinliği olan CeBIT 2012'ye katılıyor.

07.02.2012 15:33  Güncelleme: 15:40

eutsche Messe, Hannover, Almanya'da 6-10 Mart 2012 tarihleri arasında düzenlenecek olan fuarda ziyaretçiler Genius Standında (#E37, Salon 17) en kaliteli ve yenilikçi ürünleri deneme fırsatı bulacaklar.

Genius, akıllı telefon ve tablet PC aksesuarlarını, pazardaki en hafif Android ve Apple Bluetooth klavyelerden bazılarını, profesyonellere yönelik grafik tasarım tabletlerini, oyun ve iPad/iPhone hoparlörleri gibi ses aygıtlarını, dijital kameralar ve camcorderlar gibi görüntü aygıtlarını ve kulaklık setleri ile ultra-duyarlı fareler gibi oyun aksesuarlarını kapsayan tüm ürün yelpazesini sergileyecek.

GX Gaming Serisi ile iki yıldız ürün BV-200 Pico Projektör ve Ring Presenter fuarın öne çıkan ürünlerinden olacak:

GX Gaming Serisi: Bu yepyeni seri profesyonel PC oyunu çevre birimlerinin tümünü kapsıyor. MMO, RTS ve FPS oyuncuları için özel olarak tasarlanan GX Gaming Serisinde 7.1ch kulaklık setleri, dâhili hafızalı programlanabilir fareler ve klavyeler ve gürleyen bass ile oyun hoparlörleri yer alıyor.

Bella Vision BV-200 Pico Projektör: Bu cep boyutunda projektör, kısıtlı alanlarda film izlemek, sunum yapmak ve oyun oynamak için ideal bir seçim. Dâhili belge görüntüleyicisi ile PDF, Excel, Word, ses ve video dosyalarınızda bilgisayara bağlanmak zorunda kalmadan gezinebilirsiniz. Medya görüntülemenin yeni yolunu kendi gözlerinizle görün.

Ring Presenter: Ring Presenter, PowerPoint sunumları, web siteleri ve belgeleri parmak uçlarınızla kontrol etmenizi sağlayan dünyanın ilk yüzük şeklinde sunum aygıtı. Kaydırma, lazer ile gösterme ve tıklama fonksiyonları sayesinde sunumlarınızı da bu havalı parmak aygıtı ile kontrol edebilirsiniz.

Dünyayı değiştiren ürün lansmanlarıyla dolu tarihi ile CeBIT prestijli bir etkinlik haline geldi.

Genius, en yeni ve innovatif ürünleriyle gazetecileri ve tüketicileri Salon 17'deki E37 numaralı standına bekliyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Teknoloji Genius CeBIT 2012'de Sergileyecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement