Htc One A9 ve İphone 6s Karşılaştırması - Son Dakika
Teknoloji

Htc One A9 ve İphone 6s Karşılaştırması

Htc One A9 ve İphone 6s Karşılaştırması

Tasarımlarıyla ikiz kardeşi andıran iki modeli karşılaştırdık.

21.10.2015 21:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
Emre Çetinkaya - -

Bildiğiniz üzere HTC, geçtiğimiz gün yeni modeli HTC One A9'u dünya genelinde gerçekleştirdiği lansmanlar ile tanıtmıştı. Tamamen metal kasasıyla dikkatleri toplayan HTC One A9'un en çok eleştirilen tarafı ise hiç şüphesiz tasarımı olmuştu.


HTC One A9, henüz ilk sızıntılarının ortaya çıkmasıyla beraber iPhone'lara benzediği için bir hayli eleştiri almıştı. Cihaz resmiyet kazandığında da bu eleştiriler iyice alevlendi. Şimdi bizler de bu konuya biraz açıklık getirmek için HTC One A9 ile Apple'ın en yeni iPhone modeli iPhone 6s'i karşı karşıya getirdik.


Diğer taraftan HTC tarafı ise Apple'ın kendilerini kopyaladığını iddia ediyor. Bildiğiniz üzere HTC 2013'te tamamı metal kasalı One M7 modelini çıkarmıştı.



Öte yandan karşılaştırma tablosundan önce sizlere One A9'un iki modelinin olacağını söyleyelim. Bu modellerden biri 2GB RAM'e ve 16 GB depolama alanına sahip olacak. Diğeri ise 3GB RAM'e ve 32 GB depolama alanına sahip olacak.


Tabloda ise cihazın 3GB RAM'li modeline ait özelliklere yer verdik. Son olarak iPhone 6s'in tablodaki fiyatının ise 16GB modeline ait fiyatın olduğunu belirtelim.


Ne dersiniz HTC One A9 gerçekten de iPhone 6s'e benziyor mu?






Emre Çetinkaya - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Htc One A9 ve İphone 6s Karşılaştırması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement