İnanması Güç, Ama Gerçek: Bioshock, İos'a Geliyor! - Son Dakika
Teknoloji

İnanması Güç, Ama Gerçek: Bioshock, İos'a Geliyor!

İnanması Güç, Ama Gerçek: Bioshock, İos\'a Geliyor!

Tüm zamanların en iyi FPS oyunlarından bir tanesi olan Bioshock, yakın bir zamanda iOS işletim sistemli mobil cihazlar, yani iPhone ve iPad'ler için oynanabilir.

04.08.2014 16:45
Mahmut Saral - -

Bir süre önce yaptığımız haberimizde, Bioshock'un iOS'a gelebileceği ihtimalinden söz etmiştik ve bu şimdi kesinlik kazanmış durumda.


Irrational Games tarafından geliştirilen ve 2K Games tarafından dağıtımı üstlenilen oyunda, Rapture isimli kurgusal su altı şehrinde daha evvel eşine rastlanılmayan bir maceraya atılmıştık. Oyun, PC ve konsollar için 2007 yılında yayınlanmış ve büyük beğeni toplamıştı.


Bioshock yalnızca hikaye akışıyla değil, görselliğiyle de büyüleyen bir oyundu. Açıkçası şimdi o detaylı Rapture şehrini, silahları, tüm özellikleri ve tüm düşmanlarımızı PC ve konsollara nazaran daha küçük iOS ekranlarında görecek olmamız bir yandan heyecanlandırıyor, bir yandan da şaşırtıyor.


Belki de Apple, iOS 8'in tanıtılmasıyla birlikte yen iPhone'larda, yani iPhone 6'larda düşünüyordur bu oyunu. Böylelikle cihazların görsel gücü de bir nevi ispatlanmış olacaktır. Tabii çıkış tarihi ve platformlar hakkında henüz net bir bilgi yok.


2K Games, aşağıda gördüğünüz resmi az evvel kendi Facebook hesabından paylaştı ve Rapture'a yakında iOS aracılığıyla döneceğimizi doğruladı.


Yeni bilgiler geldikçe haberdar edeceğiz.




Mahmut Saral - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji İnanması Güç, Ama Gerçek: Bioshock, İos'a Geliyor! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement