Playstation 3'e Özel Yepyeni Bir Tps Oyunu! - Son Dakika
Teknoloji

Playstation 3'e Özel Yepyeni Bir Tps Oyunu!

Playstation 3\'e Özel Yepyeni Bir Tps Oyunu!

Kesintisiz aksiyon ve savaş meydanında gerçek zamanlı kişiselleştirme sunan Starhawk, çıktı!

25.05.2012 14:00

Sony Computer Entertainment Europe (SCEE), sadece PlayStation 3'e (PS3) gelen yepyeni bir oyun Starhawk'ın çıkışını duyuruyor. LightBox Interactive tarafından, Sony Computer Entertainment Worldwide Studios Santa Monica işbirliği ile geliştirilen Starhawk, oyunculara bir yandan saldırı ve savunma yapılarını yörüngedeki bir çıkartma gemisinden gezegen yüzeyine çağırarak savaş meydanını anında değiştirme, diğer yandan da tek oyunculu veya çoklu oyunculu savaşların ortasında düşmanlarını yerle bir etme imkanını sunuyor. Uzayın zapt edilmez sınır bölgesinde geçen bir üçüncü şahıs nişancı oyunu deneyimi yaşatıyor.

Rifters Outcast'lere karşı

Uzak bir gelecekte, uzayın en ücra köşelerinde geçen Starhawk Universe, Rifters adlı insan kolonisi ile bunların ele geçirmek için mücadele ettiği tehlikeli bir kaynak olan Rift Enerjisi tarafından mutasyona uğratılarak psikozlu canavarlara dönüştürülmüş acımasız bir insan türü olan Outcast'ler adlı iki fraksiyon arasındaki savaşı konu alıyor.

Starhawk, oyuncuyu, Rift Enerjisi'ne maruz kalarak kısmen mutasyona uğramasına rağmen insanlığını korumayı başarabilmiş, ancak yine de toplumdan dışlanmış bir silahşör olan Emmet Graves kimliği ile bu ortama sokuyor. Büründüğü güçlü Graves rolü ile gizemli bir kanun kaçağı ve Outcast savaşçıları ile karşı karşıya gelmek üzere, Dust gezegeninde bulunan memleketi White Sands'e sürüklenen oyuncu, çok geçmeden görevinin kendisi için hayal dahi edemeyeceği kadar büyük bir anlam ifade ettiğinin farkına varıyor. Zira, ailesinin de Outcast ile Rifters arasındaki çatışmaya karıştığını öğrenen Graves, sevdikleri ile korumaya yemin ettiği insanlar arasında bir seçim yapmak zorunda kalıyor.

Kaynak: Chip.com.tr

Son Dakika Teknoloji Playstation 3'e Özel Yepyeni Bir Tps Oyunu! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement