Spectre'nin Dünya Prömiyeri 4k Projeksiyonla Gerçekleşti - Son Dakika
Teknoloji

Spectre'nin Dünya Prömiyeri 4k Projeksiyonla Gerçekleşti

Spectre\'nin Dünya Prömiyeri 4k Projeksiyonla Gerçekleşti

James Bond'un 24. macerası SPECTRE’nin dünya prömiyerinde film, Sony SRX-R320 çift projeksiyon sistemi ile 4K çözünürlükte izleyicilerle buluştu.

27.10.2015 17:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
-

2 6 Ekim'de tüm dünyanın gözü, SPECTRE'ın dünya prömiyeri için Londra'daki Royal Albert Hall'daydı. Sony 4K teknolojisiyle her zamankinden iyi bir görüntü kalitesine kavuşan 24. James Bond macerasının her ayrıntısı, adeta bir yıldızlar geçidi olan izleyicilerin gözleri önünde tüm gerçekçiliğiyle hayat buldu.


Dünya prömiyerine Cambridge Dükü William ve Düşesi Catherine ile Prens Harry'nin yanı sıra filmin oyuncularından Daniel Craig, Christoph Waltz, Léa Seydoux, Ben Whishaw, Naomie Harris, David Bautista, Monica Bellucci, Andrew Scott ve Ralph Fiennes katıldı. Oyunculara kırmızı halıda yönetmen Sam Mendes ile prodüktör Michael G. Wilson ve Barbara Broccoli eşlik etti. Film, Sony Digital Cinema 4K tarafından sağlanan ve sektör lideri netlik, renk ve kontrast sunan iki SRX-R320 projektörden oluşan bir çift projeksiyon sistemi kullanılarak gösterildi.


SPECTRE, 4K DCP (Dijital Sinema Paketi) formatında ana kopyası hazırlanan ve sinemalara sunulan ikinci Bond filmi oldu. Tüketicilere yönelik Full HD televizyonlardan veya geleneksel 2K projeksiyondan dört kat fazla çözünürlük sunan 4K, en büyük ekranlarda bile sinema izleyicileri için mümkün olan en yüksek netliği garanti ediyor. Sony Digital Cinema 4K Çözümleri Avrupa ve Kuzey/ Güney Amerika Başkan Yardımcısı David McIntosh, "Her zaman iyi görünmeyi başaran biri varsa o da James Bond'dur. Bu özel etkinlikte Sony Pictures'a destek vermek bizi çok mutlu etti. Sony 4K teknolojisiyle yansıtılan SPECTRE'ın dünya prömiyeri, izleyicilere olağanüstü bir deneyim yaşattı." şeklinde konuştu.




Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Spectre'nin Dünya Prömiyeri 4k Projeksiyonla Gerçekleşti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement