Suffragette Prömiyerinde Protesto - Son Dakika
Teknoloji

Suffragette Prömiyerinde Protesto

Suffragette Prömiyerinde Protesto

Prömiyerini geçtiğimiz günlerde Londro Film Festivali kapsamında gerçekleştiren Suffragette basın toplantısı sırasında feminist grup Sisters Uncut kadına karşı şiddeti protesto etti.

17.10.2015 18:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

suffragette turkishplayer

Prömiyerini geçtiğimiz günlerde Londro Film Festivali kapsamında gerçekleştiren Suffragette basın toplantısı sırasında feminist grup Sisters Uncut kadına karşı şiddeti protesto etti. Filmin galası sırasında Meryl Streep, Hollywood'un cinsiyetçi yaklaşımlarını ağır bir şekilde eleştirdi. Festival kapsamında düzenlenen basın toplantısında ise gerek filmin yönetmeni gerekse senaristi olsun herkes toplumsal erkek egemen düzenine dair yorumlarını dile getirdi.

Bunun yanı sıra filmin oyuncuları geçtiğimiz günlerde köleliğin seçimden ziyade mücadele verdikleri emeğin göz ardı edildiğini düşündürten sloganların tişörtlerini giydikleri pozlar verdiler.

Filmin oyuncularından Helena Bonham Carter bu filmin sadece post modern bir feminist olgusuna sahip olduğunu belirterek, bugün hala dışarıda kadına karşı şiddetin hala devam ettiğini dile getirdi. Gala her ne kadar bu olaylarla ses getirse de film izleyiciler tarafından beğenildi.

Habere ulaşmak için- turkishplayer.com

Kaynak: Turkishplayer.com

Son Dakika Teknoloji Suffragette Prömiyerinde Protesto - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement