Çöl sıcakları 45 dereceye ulaştı, turizm merkezinde yaşayanlar eve kapandı - Son Dakika
Turizm

Çöl sıcakları 45 dereceye ulaştı, turizm merkezinde yaşayanlar eve kapandı

Antalya'nın Manavgat ilçesinde hava sıcaklıklarının gölgede 45 dereceye ulaşmasıyla birlikte sokaklar boş kaldı. Tatil günlerinde kalabalık olan bölgelerde dahi az sayıda turist bulunurken, insanlar sıcaktan dolayı dışarı çıkamadı. Manavgat Irmağı çevresi de boş kaldı ve işletmeler kapalıydı.

24.07.2023 01:16  Güncelleme: 01:17

Çöl sıcakları 45 dereceye ulaştı, turizm merkezinde yaşayanlar eve kapandı

ANTALYA - Hava sıcaklıklarının gölgede 45 derecelere ulaştığı Antalya'nın Manavgat ilçesinde sokaklar sıcağa rağmen dışarı çıkan az sayıda turiste kaldı. Tatil günleri kalabalıktan adım atılmayan Köprübaşı, Cumhuriyet Meydanı ve ırmak kenarları ise boş kaldı.

Tarihi sıcakların yaşandığı Manavgat'ta özellikle hafta sonları kalabalıktan insanların yürümekte zorlandığı caddeler sıcağa rağmen otellerinden çıkarak Manavgat'a gelen az sayıda turiste kaldı. Manavgat'ta yaşayan insanlar bunaltıcı sıcaklar yüzünden sokağa çıkamazken, dışarı çıkmak zorunda kalanlar da bir ağaç gölgesine sığınarak sıcaktan korunmaya çalıştı. Sıcak havalarda dolan Manavgat Irmağı çevresinin de boş olduğu gözlenirken, ırmak kenarında bulunan işletmelerin büyük kısmının kapalı olduğu görüldü.

Çöl sıcakları 45 dereceye ulaştı, turizm merkezinde yaşayanlar eve kapandı
Kaynak: İHA

Son Dakika Turizm Çöl sıcakları 45 dereceye ulaştı, turizm merkezinde yaşayanlar eve kapandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement