Erdemli'deki Tabiat Parkı'nda Glamping ve Bungalovlar Hizmete Açıldı - Son Dakika
Turizm

Erdemli'deki Tabiat Parkı'nda Glamping ve Bungalovlar Hizmete Açıldı

Erdemli\'deki Tabiat Parkı\'nda Glamping ve Bungalovlar Hizmete Açıldı

Mersin'in Erdemli ilçesinde bulunan Talat Göktepe Tabiat Parkı'nda, Çukurova Kalkınma Ajansı, belediye ve Mersin Üniversitesi işbirliğiyle başlatılan proje kapsamında 28 glamping çadırı ve bungalovlar kuruldu. Restoran, fırın, market ve çocuk oyun gruplarıyla turizm merkezine dönüştürülen alan, tatilcilerin hizmetine sunuldu. Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, bungalovların beş yıldızlı otel konforunda olduğunu belirterek, doğayla iç içe tatil yapmak isteyenleri Erdemli'ye davet etti.

18.07.2023 16:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin'in Erdemli ilçesindeki Talat Göktepe Tabiat Parkı'nın çamlığına kurulan 28 glamping çadırı ve bungalovlar tatilcilere hizmet vermeye başladı.

Erdemli Belediyesinin açıklamasına göre, Çukurova Kalkınma Ajansının desteği, belediye ve Mersin Üniversitesi işbirliğinde "Modern Bungalov Evler ile Glamping ve Su Sporları Projesi" başlatıldı.

Proje kapsamında, denize nazır Talat Göktepe Tabiat Parkı'nın çamlığına tatilcilerin ağırlanabileceği 28 bungalov ve glamping çadırları kuruldu.

Bünyesine restoran, fırın, market ve çocuk oyun grupları kazandırılarak turizm merkezine dönüştürülen alan, tatilcilerin hizmetine açıldı.

Bölgede konaklamak isteyen tatilciler, "erdemliekoturizm.com.tr" adresi üzerinden ya da belediyenin internet sitesinden ulaşılabilecek ilgili telefon numalarından rezervasyon yaptırabiliyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, turizmde atağa geçmek için gayret gösterdiklerini belirtti.

İlçenin denizi, kumu, tarihi mekanları ve sıcak havasıyla turizmde öne çıktığını bildiren Tollu, "Glamping ve bungalovlarımız beş yıldızlı otel konforunda. Güneşin, kumun, denizin, çam ağaçlarının içerisinde doğayla iç içe tatil yapmak isteyenleri Erdemli'ye bekliyoruz." ifadelerini kullandı.

Bölgede konaklayan tatilcilerden Şükrü Bağ da "Mersin böyle bir şeyi hak ediyordu. İçerisini gezdiğim zaman çok daha güzel olduğunu gördüm. Çok beğendim." diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Turizm Erdemli'deki Tabiat Parkı'nda Glamping ve Bungalovlar Hizmete Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement