İstanbul'da Doğa Gezisi Yapılacak 10 Yer - Son Dakika
Turizm

İstanbul'da Doğa Gezisi Yapılacak 10 Yer

İstanbul\'da Doğa Gezisi Yapılacak 10 Yer

İstanbul'un yoğun temposundan ve stresinden bunalan kişiler, kargaşadan uzaklaşacak 10 doğal yer ile huzuru bulabilirler. İstanbul'da doğa gezisi yapılabilecek 10 yer ile İstanbul artık huzurlu ve dingin bir yaşam merkezine dönüşüyor.

16.01.2019 08:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

1. YILDIZ PARKI

İstanbul'un kabinde yer alan Yıldız Parkı, konumu ile İstanbullulara cazip bir seçenek oluyor. Kalabalığın ve kargaşanın içinde sakin ve huzurlu bir ortam sunan Yıldız Parkı, her an ulaşılabilecek konumda olması ile ayrıcalıklı bir öneme sahip. Birçok noktadan yürüyerek dahi ulaşılabilen parkta bulunan sosyal tesisler de çeşitli olanaklar sunuyor.

İstanbul'da Doğa Gezisi Yapılacak 10 Yer

2. EMİRGAN KORUSU

Boğaz kenarında yürüyüş yapmak isteyenlerin adresi konumunda olan Emirgan Korusu, yemyeşil ağaçları ve özel yürüyüş parkurları ile hafta sonu gezisi için idealdir. Sarıyer'e yakın bir konumda olan koru,şehre mesafe olarak yakın ama şehre stres olarak çok uzak. Her mevsim kapıları açık olan Emirgan Korusu, dört mevsim huzur veriyor.

İstanbul'da Doğa Gezisi Yapılacak 10 Yer

3. HEYBELİADA

İstanbul'da doğa gezisi yapılan alanlar içinde konsept tarzı ve ayrı yaşam şekliyle farklı bir ortam sunarak öne çıkan Heybeliada, bütün bir hafta sonunun geçirileceği ideal bir mekandır. İstanbul'un diğer adalarına göre daha dingin bir yapısı olan Heybeliada, gürültüsüz, sakin ve huzurlu vakit geçirme olanağı sunuyor.

İstanbul'da Doğa Gezisi Yapılacak 10 Yer

4. BEYKOZ KORUSU

İçinde yüzlerce yıllık ağaçların bulunduğu Beykoz Korusu, doğada huzurlu bir gezinti yapmak isteyenler için harika bir tercih. Ailecek doğa gezisi yapılacak bir ortam sunan Beykoz Korusu, keyifli anlar yaşamak için ideal bir seçenektir.

İstanbul'da Doğa Gezisi Yapılacak 10 Yer

5. AĞVA

Özellikle yaz aylarında tercih edilen Ağva, dört mevsim misafirlerine doğal ortam sunuyor. Yazın sıcak günlerinde rahat nefes almak isteyenlerin adresi olan Ağva, konaklama imkanları ve sosyal olanakları ile keyifli anlar yaşatıyor.

İstanbul'da Doğa Gezisi Yapılacak 10 Yer

6. KINALIADA

İstanbul'un tüm stresini unutturacak bir adres olan Kınalıada, hem gezmek hem de eğlenmek için özel bir tercihtir. Sahili ve doğa yürüyüş alanları ile çok yönlü doğa gezisi olanakları sunan Ada, misafirlerine temiz ve ferah bir ortam sunuyor.

İstanbul'da Doğa Gezisi Yapılacak 10 Yer

7. AYDOS ORMANI

Farklı ve az bilinen yer arayanlar için keşfedilecek bir ortam: Aydos Ormanları. İstanbul'un Anadolu Yakası'nda buluna Aydos Ormanları henüz yeni yeni görücüye çıkıyor. Trafikten ve gürültüden uzak bir ortam sunan Aydos Ormanları şehrin oksijen deposu özelliğine sahiptir.

İstanbul'da Doğa Gezisi Yapılacak 10 Yer

8. POLONEZKÖY

Doğayı iliklerinize kadar hissetmek istiyorsanız Polonezköy sizin için doğru adres. Sadece doğanın kokusu hissedeceğiniz, sesini duyacağınız Polonezköy, yeşillikler içinde huzurlu anlar yaşatıyor. Ailecek gezme, romantik buluşma, arkadaş grubu gezmeleri ev okul gezileri gibi çok sayıda gezi türüne uygun olan Polonezköy, unutulmaz anlar yaşatıyor.

İstanbul'da Doğa Gezisi Yapılacak 10 Yer

9. BÜYÜKADA

Gelenlerin bir daha gelmek istediği Büyükada, otantik alanları ve doğal mekanları ile İstanbul'u farklı şekilde yaşamayı sağlıyor. Trafikten uzak olan Büyükada, egzozlu araçların çok sayıda az olmasıyla huzuru garanti altına alıyor.özel lezzetleri tadacağınız restoranlar, mavilikleri izleyeceğiniz teraslar ve yeşil doğa boyunca uzanan doğal parkurları ile Büyükada misafirlerini bekliyor.

İstanbul'da Doğa Gezisi Yapılacak 10 Yer

10. BURGAZADA

İstanbul Adalar gezisi yapmak isteyenlere diğer adalara göre daha sakin bir ortam sunan Burgazada, Sait Faik Abasıyanık'ın romanlarına da konu olmuştur. Yeşillikler içinde bir hafta sonu için ideal bir tercih olan Burgazada, bisiklet kiralama, fayton gezisi, doğa yürüyüşü ve lezzet seçenekleri ile doyasıya zaman geçirmeyi sağlıyor.

Son Dakika Turizm İstanbul'da Doğa Gezisi Yapılacak 10 Yer - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement