İstanbul'da Oruçluyken Gezilecek Sakin Rotalar - Son Dakika
Turizm

İstanbul'da Oruçluyken Gezilecek Sakin Rotalar

İstanbul\'da Oruçluyken Gezilecek Sakin Rotalar

Ramazan ayında temponuzu düşürmeniz gezmenizi engellemesin. İstanbul'un sakin ve huzurlu gezi rotaları ile Ramazan'da da doya doya gezebilirsiniz.

01.05.2019 16:41

Ramazan ayında hafta sonlarını ve özel günleri güzel bir gezi ile renklendirmek için İstanbul'un sakin rotalarını tercih edebilirsiniz. Baltalimanı Japon Bahçesi, Pierre Loti, Beylerbeyi sahili, Belgrad Ormanı ve Büyükada gibi doğası ve mimarisi ile size huzur verecek yerleri gezebilirsiniz.

PİERRE LOTİ

Müthiş manzarası ile İstanbul'u gözler önüne seren Pierre Loti, İstanbul'un yoğun temposunda uzaklaşıp sakin bir gün geçirmenizi sağlayacak. Eğer fotoğraf hobiniz varsa en özel kareleri buradan yakalayabilirsiniz.

İstanbul'da Oruçluyken Gezilecek Sakin Rotalar

BALTALİMANI JAPON BAHÇESİ

Baltalimanı'nda bulunan Japon Bahçesi özellikle Nisan-Mayıs aylarında ziyaretçilerin akınına uğramaktadır. Kendinizi büyük bir botanik bahçede gibi hissedeceğiniz bu alanda huzuru ve sakinliği doyasıya yaşayacaksınız.

İstanbul'da Oruçluyken Gezilecek Sakin Rotalar

BELGRAD ORMANI

Birçok Kartpostalda kendisine yer bulan Belgrad Ormanları, yemyeşil manzaraları ve temiz havası ile ziyaretçileri ağırlıyor. Yürüyüş alanları ile huzurlu vakit geçirme imkanı sunan parkurlarda da stres atabilirsiniz.

İstanbul'da Oruçluyken Gezilecek Sakin Rotalar

BÜYÜKADA

Diğer adalara göre daha yüksek ziyaretçi potansiyeli olan Büyükada, birçok konaklama seçeneği ile konforlu vakit geçirme imkanı sunuyor. Ramazan ayında bolca ihtiyacınız olacak olan sakinliği ve huzuru Büyükada'da fazlasıyla bulacaksınız.

İstanbul'da Oruçluyken Gezilecek Sakin Rotalar

Son Dakika Turizm İstanbul'da Oruçluyken Gezilecek Sakin Rotalar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement