Antalya'da motosiklet kazasında 2 genç hayatını kaybetti - Son Dakika
Yaşam

Antalya'da motosiklet kazasında 2 genç hayatını kaybetti

Antalya'nın Kepez ilçesinde iki motosikletin çarpışması sonucu 2 kişi öldü, 1 kişi yaralandı. Olayın ardından kaza yerinin adeta savaş alanına döndüğü görüldü.

10.09.2023 21:47  Güncelleme: 00:55

Antalya'da trafiğe kapalı yolda iki motosikletin kafa kafaya çarpışması sonucu 2 genç kız hayatını kaybederken bir genç de ağır yaralandı.

2 MOTOSİKLET KAFA KAFAYA ÇARPIŞTI

Kaza, akşam saatlerinde Kepez İlçesi Müftü Yusuf Talat Efendi Caddesini devamında bulunan trafiğe kapalı yolda meydana geldi. Alınan bilgiye göre; üzerinde Helin Çınar ve Melisa Yıldırım'ın bulunduğu motosiklet ile Yusuf Koç'un kontrolünde bulunan plakası öğrenilemeyen motosiklet kafa kafaya çarpıştı.

Antalya'da motosiklet kazasında 2 genç hayatını kaybetti

OLAY YERİNDE HAYATLARINI KAYBETTİLER

Çarpışmanın şiddeti ile yaralılar etrafa savruldu. Kazayı gören diğer gençler durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbarın ardından olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin kontrolünde Helin Çınar ve Melisa Yıldırım'ın olay yerinde hayatını kaybettiği öğrenildi. Ağır yaralanan Yusuf Koç ise sağlık ekipleri tarafından Antalya Eğitim Araştırma Hastanesine sevk edildi.

Antalya'da motosiklet kazasında 2 genç hayatını kaybetti

YAKINLARININ FERYATLARI YÜREKLERİ DAĞLADI

Olayın ardından kaza yeri adeta savaş alanına döndüğü görüldü. Kazayı haber alarak olay yerine koşan yakınlarının feryatları ise yürekleri dağladı. Helin Çınar'ın bir yakını ise cesedin üzerine kapanarak uzun sure gözyaşı döktü. Cenazeler olay yeri incelemesinin tamamlanmasının ardından otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırıldı.

Antalya'da motosiklet kazasında 2 genç hayatını kaybetti
Antalya\'da motosiklet kazasında 2 genç hayatını kaybetti
Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Antalya'da motosiklet kazasında 2 genç hayatını kaybetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement