Aşık Oldukları Çıralı'ya 4 Yıl Sonra Kanoyla Geldiler - Son Dakika
Son Dakika Logo

Aşık Oldukları Çıralı'ya 4 Yıl Sonra Kanoyla Geldiler

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
Aşık Oldukları Çıralı\'ya 4 Yıl Sonra Kanoyla Geldiler
 Güncelleme: 

Fransa'da yaşayan Sonia Verducci ile Nil Roux, 4 yıl önce tanışıp birbirlerine aşık oldukları Çıralı'ya 8 ay süren yolculuk sonrası ulaştı.

Fransa'da yaşayan Sonia Verducci ile Nil Roux, 4 yıl önce tanışıp birbirlerine aşık oldukları Antalya'nın Kemer İlçesi'ndeki Çıralı'ya Akdeniz turuna çıktıkları kanolarıyla geldi.

4 YIL ÖNCE ÇIRALI'DA TANIŞTILAR

İkili, 13 Mart'ta Akdeniz turu için Fransa'dan yola çıktı. Yanlarına Thomas Puech- Maurel adlı arkadaşlarını da alan çift, 8 ay süren yolculuk sonrası Kemer'e bağlı Çıralı sahiline ulaştı. Sonia Verducci ve Nil Roux, 4 yıl önce tanışıp birbirlerine aşık oldukları Çıralı'ya yeniden gelmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.


ANILARI TAZELEDİLER

Yıllar önce Çıralı'daki Olimpos'un sönmeyen ateşi olarak bilinen Yanartaş'ta tanışan çift burada anılarını da tazeledi. Sonia Verducci Çıralı'da kalırken, Nil Roux ile Thomas Puech- Maurel ise Mersin'de tamamlamayı planladıkları yolculuk için yeniden yola çıktı.

Kaynak: DHA

Advertisement