Bilecik'te 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları Başladı - Son Dakika
Yaşam

Bilecik'te 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları Başladı

Bilecik\'te 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları Başladı

Bilecik’te 29 Ekim Cumhuriyet Bayram’ının 94. yıl dönümü kutlamaları kapsamında düzenlenen törenler, Cumhuriyet Meydanı’nda Atatürk anıtına çelenk sunulması ile başladı.

28.10.2017 14:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilecik'te 29 Ekim Cumhuriyet Bayram'ının 94. yıl dönümü kutlamaları kapsamında düzenlenen törenler, Cumhuriyet Meydanı'nda Atatürk anıtına çelenk sunulması ile başladı.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 94. yıl dönümü kutlama programı, Bilecik Valisi Tahir Büyükakın ve Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı'nın Cumhuriyet Meydanı'ndaki Atatürk anıtına çelenk sunması ile başladı Buradaki tören, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından sona erdi.

Törene, Bilecik Valisi Tahir Büyükakın, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, 2. Jandarma Eğitim Tugay Komutanını Tuğgeneral Tanju Selçuk Yücel, Bilecik Cumhuriyet Başsavcısı Cuma Çoban, kurum müdürleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, gaziler, şehit aileleri ve askeri erkan katıldı.

Ardından Bilecik İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Güzel Sanatlar Galeri Salonu'nda Bilecik Valisi Tahir Büyükakın, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı ve Bilecik Cumhuriyet Başsavcısı Cuma Çoban "Atatürk ve Cumhuriyet" konulu resim sergisi açılışını gerçekleştirdiler. Açılış sonrası protokol üyeleri ve kurum müdürleri resim sergisini gezerek, sergi hakkında bilgi aldılar.

Bilecikspor tam takım törendeydi

Cumhuriyet Meydanı'nda Atatürk anıtına çelenk sunulması töreni Bilecik 1. Amatör Lig'de mücadele eden Bilecikspor başkanı, yönetim kurulu üyeleri ve futbolcularında katılması gözlerden kaçmadı. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Bilecik'te 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement