Ceyhan Belediyesi Çocukları Eğlendirdi - Son Dakika
Yaşam

Ceyhan Belediyesi Çocukları Eğlendirdi

Ceyhan Belediyesi Çocukları Eğlendirdi

Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem'in çağrısıyla birlikte Ceyhan Kent Meydanı'nda düzenlenen etkinlikte çocuklar karne sevinci yaşadı ve eğlendi. Belediyenin kurslarına katılan öğrencilerin gösterileri etkinliğe renk kattı. Başkan Hülya Erdem, çocukları mutlu etmenin ve neşelendirmenin büyük bir keyif olduğunu belirtti.

06.07.2023 09:54

Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem'in "Haydi Çocuklar Kent Meydanı"na çağrısı büyük bir karşılık buldu. Ceyhan Kent Meydanı'nı dolduran çocuklar hem karne sevinci yaşadı hem de gönüllerince eğlenme fırsatı buldu.

Ceyhan Belediyesi Hilal Işık Aşrak Kreş ve Gündüz Bakım Evi'nin yeni mezunları da coşkuya ortak olurken, etkinlikte konuşan Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, çocukları geleceğe güvenle hazırlamanın huzurunu yaşadıklarını söyledi.

ÇOCUKLARA ÖZEL GÖSTERİ

Ceyhan Belediyesi'nin Basketbol, Futbol, Güreş, Tekvando, Türk Halk Oyunları ve Bale kursları öğrencilerinin özel gösterileri, etkinliğe renk kattı.

Etkinliğinde çocuklara çeşitli hediyeler de sunan Başkan Hülya Erdem, "Çocuklarımızı mutlu ve huzurlu görmek bizlere büyük bir keyif veriyor. Ceyhanlı çocuklarımızı eğlendirmenin, neşelendirmenin hazzı hiçbir şeyle değiştirilemez" diye konuştu.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Yaşam Ceyhan Belediyesi Çocukları Eğlendirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement