Doğalgaz açılışını keman çalarak kutladı - Son Dakika
Yaşam

Doğalgaz açılışını keman çalarak kutladı

Çanakkale'nin Bayramiç ilçesinde müzisyen Hüseyin Uygun, evine bağlanan doğalgazın açılışını keman çalarak kutladı. Evine doğalgazın 3 gün önce bağlandığını belirten Uygun, yetkililere teşekkür etmek adına mini bir konser verdi.

28.11.2023 11:56  Güncelleme: 12:03

Doğalgaz açılışını keman çalarak kutladı

ÇANAKKALE - Çanakkale'nin Bayramiç ilçesinde müzisyen Hüseyin Uygun, evine bağlanan doğalgazın açılışını keman çalarak kutladı.

Bayramiç ilçesinde müzisyenlik yapan Hüseyin Uygun, oturduğu sobalı eve doğalgaz bağlatmak için başvuru yaptı. Bir süre sonra yetkililer Hüseyin Uygun'un evine gelerek bağlanan doğalgazın açılışını yaptı. Yetkililerin doğalgaz açılışı sırasında eline kemanını alan Hüseyin Uygun, evine doğalgazın açılmasını keman çalarak kutladı. Mahalle sakinlerine ve doğalgaz yetkililerine mini bir konser veren Hüseyin Uygun, evine doğalgazı açmak için gelen görevlilere unutulmaz anlar yaşattı.

Evine doğalgazın 3 gün önce bağlandığını belirten Hüseyin Uygun, "Sevincimden bende müziğimle, kemanımla yetkilileri karşıladım. Mesleğimle, kemanımla, müzikle yetkililere teşekkür etmek adına mini bir konser verdim" dedi.

Doğalgaz açılışını keman çalarak kutladı
Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Doğalgaz açılışını keman çalarak kutladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement