Domaniç Dağlarına Kamp Kurdular - Son Dakika
Yaşam

Domaniç Dağlarına Kamp Kurdular

Domaniç Dağlarına Kamp Kurdular

Kütahya’nın Domaniç ilçesindeki Karagöl Mevki Dağı, fotoğraf sanatçıları tarafından yoğun ilgi görüyor.

24.10.2018 12:31

Kütahya'nın Domaniç ilçesindeki Karagöl Mevki Dağı, fotoğraf sanatçıları tarafından yoğun ilgi görüyor. 8 kişilik fotoğrafçı grubu Domaniç ilçesindeki dağlarda kamp kurdu.

Birçok doğa sporuna ev sahipliği yapan Domaniç Dağları, şimdi ise doğa yürüyüşleri, instagram fotoğrafçılarına ve kampçılara ev sahipliği yapmaya başladı. Domaniç dağlarındaki manzaraya hayran kaldığını belirten fotoğrafçılar, bölgede kamplarını geleneksel hale getirmeyi düşündüklerini söyledi. Güzel bir doğada kamp kurmanın ve fotoğraf çekmenin keyfini yaşadığını vurgulayan grup üyelerinden Anıl Zengin, " İstanbul'dan geliyoruz. Kamp yapmaya geldik. Yaklaşık 4 gündür buralardayız. Tavşanlı'dan İsmail Saraç abimiz var İnstagram üzerinden tanıştık ve İnstagram üzerinden tanıştığımız fotoğrafçı arkadaşlarımız ile toplandık. Hem fotoğraf çekmek, hem de bir eğlence olsun diye aldık çadırları, ekipmanları ve fotoğraf makinalarını. Hem kamp yapıyoruz, hem de fotoğraflarımızı çekiyoruz" dedi.

Organizasyonu düzenleyen instagram fotoğrafçısı İsmail Saraç, Domaniç'i tüm Türkiye'ye hatta tüm dünyaya tanıtılması gerektiğini belirterek şunları söyledi. Saraç konuşmasında, "Domaniç dağlarında kamp kuruyoruz ve fotoğraflarımızı çekiyoruz. Hava burada bize sıkıntı değil. Çünkü ekipmanlarımız güzel, Domaniç çok güzel olduğu için bizim için hem güzel, hem de eğlenceli oluyor ve havaya katlanabiliyor" dedi. (TY-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Domaniç Dağlarına Kamp Kurdular - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement