Halkalı Gümrüğü'nde sel suları nedeniyle mahsur kalanlar için kurtarma operasyonu - Son Dakika
Yaşam

Halkalı Gümrüğü'nde sel suları nedeniyle mahsur kalanlar için kurtarma operasyonu

İstanbul'da etkili olan sağanak yağış sonucu Halkalı Gümrüğü'nde mahsur kalanlar için kurtarma operasyonu düzenleniyor. Gümrük binalarına sığınanlar çatıya çıkarak yardım bekliyor. İtfaiye ekipleri ve iş makineleri ile kurtarma çalışmaları devam ediyor.

06.09.2023 00:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
KÜÇÜKÇEKMECE'de, Halkalı Gümrüğü'nün içinde bulunan bir kafede sel suları nedeniyle mahsur kalan yaklaşık 68 kişi, kurtarma operasyonuyla botlara bindirilerek kurtarıldı.

İstanbul'da etkili olan sağanak yağış sırasında Halkalı Gümrüğü'nü su bastı. Gümrük çalışanları ve işlemler için gümrükte bulananlar, gümrüğün yanında bulunan kafeye sığındı. Kafe müşterileri, çalışanları ve kafeye sığınanlar yükselen su nedeniyle kafenin çatısında mahsur kaldı. Vatandaşlar çatıda bir süre yardım beklerken olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Mahsur kalanlar botlar ve iş makineleri ile kurtarıldı.

Botla kurtarılan kafe çalışanı Emre Tuğrul, "Önce ayak boyu su vardı, çok fazla ciddiye almadık. Ondan sonra buradaki vagonların düşmeye başladığını gördük. Ondan sonra su seviyesinin yükseldiğini anladık. Ondan sonra müşterilerimizi çatı katına aldık. Su ile birlikte yılan ve böcekler vardı, bundan korkan müşterilerimiz oldu. Onları rahatlatmaya çalıştık. İki saatin üzerinde içeride mahsur kaldık" dedi.

Halkalı Gümrüğü\'nde sel suları nedeniyle mahsur kalanlar için kurtarma operasyonu
Kaynak: DHA

Son Dakika Yaşam Halkalı Gümrüğü'nde sel suları nedeniyle mahsur kalanlar için kurtarma operasyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement