Hatay'da Baraj Gölünde Kaybolan 2 Çocuk İçin Arama Çalışmaları Devam Ediyor - Son Dakika
Yaşam

Hatay'da Baraj Gölünde Kaybolan 2 Çocuk İçin Arama Çalışmaları Devam Ediyor

Hatay\'da Baraj Gölünde Kaybolan 2 Çocuk İçin Arama Çalışmaları Devam Ediyor

Hatay'ın Altınözü ilçesinde serinlemek için baraj gölüne giren yabancı uyruklu 2 çocuk, suda kayboldu. Ekiplerin arama çalışmalarını çocukların yakınları üzüntü içerisinde izledi. Sağlık, jandarma, itfaiye ve Sahil Güvenlik Özel Timi ekipleri olay yerine sevk edildi ancak çocuklara ulaşılamadı. Arama çalışmaları sabah saatlerinde yeniden başlayacak.

24.09.2023 19:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hatay'da baraj gölünde 2 çocuk kayboldu

Çocukların yakınları, arama çalışmalarını endişeli gözlerle izledi

HATAY - Hatay'ın Altınözü ilçesinde serinlemek için baraj gölüne giren 2 yabancı uyruklu genç, suda kayboldu. Ekipler, şahısları bulmak için çalışma başlatırken gençlerin yakınları çalışmaları üzüntü içerisinde izlediler.

Yabancı uyruklu olduğu öğrenilen 14 ve 16 yaşındaki 2 genç serinlemek için Altınözü ilçesinde bulunan Yarseli Barajı gölüne girdi. Bir süre sonra suda zor anlar yaşamaya başlayan 2 kişiyi gören arkadaşları durumu 112 acil çağrı merkezine bildirdi. Olay yerine; sağlık, jandarma ve itfaiye ekibi sevk edildi. Bölgenin bataklık olmasından dolayı olay yerine Doğu Akdeniz Grup Komutanlığı Sahil Güvenlik Özel Timi sevk edildi. Yapılan çalışmalarda 2 kişiye de ulaşılamadı. Yabancı uyruklu vatandaşlar ve bölge halkıda ekiplerin çalışmalarını meraklı gözlerle izledi. Gençlerin yakınlarıysa zor anlar yaşadılar. Ekiplerin gün batımının ardından çalışmalara ara verdi ve sabah saatlerinde arama çalışmaları yeniden başlayacak.

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Hatay'da Baraj Gölünde Kaybolan 2 Çocuk İçin Arama Çalışmaları Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement