AVM'de pes dedirten görüntü! Genç kadının fırlattığı ürünleri kapabilmek için yerlerde sürüklendiler - Son Dakika
Yaşam

AVM'de pes dedirten görüntü! Genç kadının fırlattığı ürünleri kapabilmek için yerlerde sürüklendiler

Karaman'da bir alışveriş merkezinde indirimli ürünleri almak isteyenler izdiham nedeniyle ezilme tehlikesi geçirdi. Mağaza çalışanı müşterilere indirimli ürünleri attı ve izdiham oluştu. Bir kadın yerlerde sürüklendi. Mağaza müdürü konu hakkında açıklama yapmak istemedi.

13.04.2023 15:24  Güncelleme: 15:54

Karaman'da bir alışveriş merkezinde zincir şubesi bulunan giyim mağazasında yaşanan olay mağazanın bazı ürünlerinde indirim yapacağını duyurmasıyla başladı. Bunu duyanlar, kıyafet almak için alışveriş merkezine gitti.

MÜŞTERİLERİN ÜZERİNE İNDİRİMLİ ÜRÜNLERİ ATTI

Askılardaki ürünleri dışarı çıkaran çalışanlardan biri, kendilerini görüp kapı önüne gelen müşterilerin üzerine indirimli ürünleri attı. Ürünü önce almak isteyen müşteriler izdiham oluşturdu. Bir kadın yerlerde sürüklendi. Başka bir mağaza çalışanı, cep telefonu kamerasıyla o anları çekti ve sosyal medya hesabında paylaştı.

MAĞAZA MÜDÜRÜ AÇIKLAMA YAPMAK İSTEMEDİ

Bunu gören kadın bir müşteri tepki gösterdi ve o da yaşananları cep telefonu kamerasına kaydetti. Mağaza müdürü konu hakkında açıklama yapmak istemediğini söyledi.

AVM\'de pes dedirten görüntü! Genç kadının fırlattığı ürünleri kapabilmek için yerlerde sürüklendiler
Kaynak: DHA

Son Dakika Yaşam AVM'de pes dedirten görüntü! Genç kadının fırlattığı ürünleri kapabilmek için yerlerde sürüklendiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • mert çelik: mıllet zengın bu yuzden boyle oluyor 17 12 Yanıtla

Advertisement