Kapadokya'da 2 Türkiye Güzeli - Son Dakika
Yaşam

Kapadokya'da 2 Türkiye Güzeli

Kapadokya\'da 2 Türkiye Güzeli

Ahmet KORKMAZER/NEVŞEHİR, (DHA) ÖZEL bir televizyon kanalında yayınlanan ve çekimleri Nevşehir'in Ürgüp İlçesi'nde süren 'Yer Gök Aşk' adlı dizinin başrollerinde 2 'Türkiye Güzeli' başrollerde oynuyor.

20.09.2010 18:38

Ahmet KORKMAZER/NEVŞEHİR, (DHA)

ÖZEL bir televizyon kanalında yayınlanan ve çekimleri Nevşehir'in Ürgüp İlçesi'nde süren 'Yer Gök Aşk' adlı dizinin başrollerinde 2 'Türkiye Güzeli' başrollerde oynuyor. 2005 Türkiye Güzeli Birce Akalay ve 2008 Türkiye Güzeli Selen Soyder ile onlarla başrolü paylaşan Murat Ünalmış, Kapadokya'ya hayran kaldı.

Bir aşk hikayesinin anlatıldığı 'Yer Gök Aşk' adlı dizinin setinin kapıları basına açıldı. Fox TV'de yayınlanan ve Avşar Film tarafından çekilen dizinin başrol oyuncuları, Ürgüp'teki konakta gazetecilerle bir araya geldi. Başrol oyuncularından 2008 Türkiye Güzeli Selen Soyder, dizi ile ilgili teklifin ilk geldiğinde çekimlerin Kapadokya bölgesinde yapılacağını duyunca çok heyecanlandığını, rol almayı çok istediğini söyledi. Dizi hakkındaki görüşlerini de anlatan Soyder, dizinin tuttuğunu, bunun da tüm oyuncularla birlikte kendisini de mutlu ettiğini dile getirdi. Başrol oyuncularından 2005 Türkiye Güzeli Birce Akalay da Kapadokya'ya hayran kaldığını söyledi. Kapadokya'yı çok sevdiklerini ve dizi sayesinde haftanın neredeyse 6 gününü bölgede geçirdiklerini ifade etti.

'Hayat bilgisi' ve 'Elveda Rumeli' dizilerinden de tanınan İpek Erdem ise dizi sayesinde Kapadokya'nın her yerini gezdiğini belirterek, "Uzayda bir yer gibi burası. Güzel kavramı burası için az geliyor. Burası apayrı bir yer" diye konuştu. Müzikle ilgilendiğini dile getiren Erdem, Kapadokya'da bir caz festivali düzenlemeyi planladığını söyledi.

Yöre halkından dizi hakkında olumlu tepkiler aldıklarını, halkın çekimlerin konağın dışına da taşmasını istediğini belirten Murat Ünalmış ise onların isteklerini de ilerleyen zamanlarda değerlendireceklerini kaydetti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Yaşam Kapadokya'da 2 Türkiye Güzeli - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement