Kemalpaşa Belediyesi ve KESİAD iş birliğiyle sünnet şöleni düzenlendi - Son Dakika
Yaşam

Kemalpaşa Belediyesi ve KESİAD iş birliğiyle sünnet şöleni düzenlendi

Kemalpaşa Belediyesi ve KESİAD iş birliğiyle sünnet şöleni düzenlendi

Kemalpaşa Belediyesi ve Kemalpaşa Sanayici ve İş İnsanları Derneği iş birliğiyle düzenlenen sünnet şöleninde 92 çocuk sünnet edildi. Şölene Kemalpaşa Belediye Başkanı, KESİAD Yönetim Kurulu Başkanı ve diğer yetkililer katıldı.

27.08.2023 13:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kemalpaşa Belediyesi ve Kemalpaşa Sanayici ve İş İnsanları Derneği iş birliği ile sünnet şöleni düzenlendi.

Kemalpaşa Belediyesi tarafından Kemalpaşa Sanayici ve İş İnsanları Derneği desteğiyle geçtiğimiz yıl ilki gerçekleştirilen sünnet şöleni bu yıl da renkli görüntülere sahne oldu. 92 çocuk Kemalpaşa Devlet Hastanesi'nde gerekli sağlık kontrollerinden geçtikten sonra uzman hekimler tarafından sünnet edildi. Aileleri ile birlikte kendileri için hazırlanan sünnet şölenine katılan minikler, davul zurna eşliğinde üstü açık araçlarla gerçekleştirilen şehir turunun ardından Dere Mesire Alanı'nda organize edilen toplu sünnet şöleninde buluştu. Etkinliğe, Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı, KESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Mutlu Can Günel, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Ahmet Cemil Yılmaz, Atatürkçü Düşünce Derneği Kemalpaşa Şube Başkanı Şahin Üstünçağ, Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Çok sayıda etkinliğin yer aldığı organizasyonda büyük mutluluk yaşayan minikler, kendileri için kurulan oyun parkurlarında doyasıya eğlendi. Sünnet olan çocuklar ile özel olarak ilgilenen Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı, miniklere dijital kol saati hediye etti. Özsüt firması tarafından ücretsiz dondurma dağıtımı yapılan etkinlik Mevlid-i Şerif okunmasının ardından son buldu.

BAŞKAN KARAKAYALI: "GELENEKSEL HALE GELDİ."

Bu yıl ikincisi düzenlenen etkinliği artık geleneksel hale getirdiklerini belirten Başkan Karakayalı, "Çocuklarımızın bu mutlu gününde onlarla birlikte olmak, bizlerinde mutluluğu. Eksiksiz bir organizasyon geçirmemizde büyük katkıları olan Kemalpaşa Sanayici ve İş İnsanları Derneği Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür ediyorum. Sosyal belediyecilik anlayışımızı ilmek ilmek dokuyarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Geleneksel hale getirdiğimiz sünnet etkinliğinde sünnet olan çocuklarımıza sağlıklı bir ömür diliyorum" dedi.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Yaşam Kemalpaşa Belediyesi ve KESİAD iş birliğiyle sünnet şöleni düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement