Şehir şehir gezip dert dinliyor! Kendisini ağlatabilene 100 lira veriyor - Son Dakika
Yaşam

Şehir şehir gezip dert dinliyor! Kendisini ağlatabilene 100 lira veriyor

Üniversite öğrencisi Aytaç Şimşek, Türkiye'nin farklı illerini dolaşarak vatandaşlarını dertlerini dinliyor. Son olarak Samsun'a giden Şimşek, Atakum sahilinde elindeki "Derdiyle beni ağlatabilene 100 TL" pankartıyla insanların dertlerini dinledi.

11.06.2021 18:03  Güncelleme: 21:00

Türkiye'de üniversite öğrencileri tarafından sık uygulanmaya başlanan "dert dinleme aktivitesi"ne 23 yaşındaki öğrenci Aytaç Şimşek de katıldı. Şimşek, Türkiye'nin çeşitli illerini gezerek, vatandaşlarını dertlerini dinlemeye başladı.

SAMSUN'DA AĞLATAN ÇIKMADI

İnsanların dertlerini 10 TL karşılığında dinleyerek geçimini sağlayan Aytaç Şimşek, son olarak Samsun'a geldi. Burada Atakum sahilinde elinde "Derdiyle beni ağlatabilene 100 TL" pankartıyla insanları dertlerini dinlemeye davet eden Şimşek, insanlar tarafından ilgiyle karşılandı. "Dert dinleyen gezgin adam" olarak bilinen Aytaç Şimşek'i Samsun'da ağlatan olmadı.

HEDEFİ PATENLE DÜNYA TURU

Bu zamana kadar birçok dert dinlediğini söyleyen Aytaç Şimşek, "Şehir şehir gezip insanların dertlerini, hikayelerini dinliyorum. Her şehrin kendine özgü bir derdi var, bunu fak ettim. Amacım dert dinleyerek, insanların rahatlamasını sağlamak, insanlara yardımcı olabilmek. Birçok dert gördüm. Hedefim patenle dünya turu yapmak. Bisikletle yapan çok var. Ama patenle dünya turu değil, şehirler arası giden bile yok" dedi. Şu ana kadar 51 şehir gezen Şimşek'in bir sonraki durağı ise Ordu olacak.

Şehir şehir gezip dert dinliyor! Kendisini ağlatabilene 100 lira veriyor
Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Şehir şehir gezip dert dinliyor! Kendisini ağlatabilene 100 lira veriyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement