Komşuları Pembe Teyzeyi Arıyor - Son Dakika
Yaşam

Komşuları Pembe Teyzeyi Arıyor

Komşuları Pembe Teyzeyi Arıyor

Mersin'in Silifke ilçesinde, Alzheimer ve yüksek tansiyon hastası Pembe Köker'in (75) kaybolması, komşularını harekete geçirdi.

25.07.2013 11:48

Mersin'in Silifke ilçesinde, Alzheimer ve yüksek tansiyon hastası Pembe Köker'in (75) kaybolması, komşularını harekete geçirdi.

Celal Bayar Caddesi Gül Market yanındaki iki katlı müstakil evde yaşayan Pembe Köker'den geçen çarşamba gününden beri haber alınamıyor. İleri düzeyde Alzheimer ve yüksek tansiyon hastası olduğu için Pembe Köker'in hayatından endişe eden komşuları, bütün aramalarına rağmen bulamadıklarını ifade etti.

Kıbrıs kökenli ve uzun yıllardır Silifke'de oturan Köker'in kimsesi olmadığı için komşularının yardım ettiğini söyleyen market sahibi Ali Bilgen, "Pembe teyze herkes tarafından bilinen ve sevilen bir kadındır. Kimsesiz ve hasta olduğu için bütün komşular ona yardım eder. Her gün marketimize gelip ekmek alırdı ama çarşamba gününden beri görünmüyor. Komşularımızla birlikte gidebileceği her yeri ve çarşı merkezi aradık, polise haber verdik ama bulamadık" dedi.

Yaşlı kadının yaklaşık 5 yıldır ileri düzeyde hasta olduğunu belirten Bilgen, "Pembe teyzeyi komşuları olarak sürekli kontrol ederdik. Kimseye zararı olmayan bir kadındı. Şimdiye kadar da evinin çevresinden başka bir yere gitmezdi. Nasıl kayboldu, nereye gitti anlamadık. Alzheimer hastası olduğu için bir yerlerde ölüp kalmasından korkuyoruz. İnşallah bir an önce sağ salim bulunur. Pembe teyzeyi herhangi bir yerde görenlerin polise veya bizlere haber vermesini istiyoruz" diye konuştu. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Komşuları Pembe Teyzeyi Arıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement