Kuşadası'nda ilçe protokolü bayramlaştı - Son Dakika
Yaşam

Kuşadası'nda ilçe protokolü bayramlaştı

Kuşadası\'nda ilçe protokolü bayramlaştı

Kuşadası'nda Kurban Bayramı'nın ikinci gününde Tarihi Kervansaray'da düzenlenen törende ilçe protokolü, vatandaşlarla bayramlaştı. Törene Kuşadası Kaymakamı, Belediye Başkanı, Emniyet Müdürü, Jandarma Komutanı ve diğer yetkililer ile sivil toplum kuruluşları ve siyasi partilerin temsilcileri katıldı. Kaymakam ve Belediye Başkanı, vatandaşların bayramını kutlayarak sağlık ve mutluluk diledi.

29.06.2023 15:39

Kuşadası'nda ilçe protokolü, Kurban Bayramı'nın ikinci gününde Tarihi Kervansaray'da düzenlenen törende vatandaşlarla bayramlaştı.

Kuşadası'nda vatandaşların ilçe protokolüyle bayramlaşabilmesi için tören düzenlendi. Tarihi Kervansaray'da gerçekleştirilen programa çok sayıda vatandaşın yanı sıra Kuşadası Kaymakamı Sadettin Yücel, Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, Kuşadası İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Ali Berksoy, Kuşadası İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Mustafa Karagöz, idari ve mülki amirler, sivil toplum kuruluşları ve siyasi partilerin temsilcileri katıldı.

Törende, Kuşadası Kaymakamı Sadettin Yücel ile Başkan Ömer Günel, vatandaşlar ile kamu görevlilerinin bayramını kutladı. Başkan Ömer Günel, Kurban Bayramı'nın Türkiye'ye sağlık, başarı ve mutluluk getirmesi dileğinde bulundu. Kuşadası Kaymakamı Sadettin Yücel ise "Tüm vatandaşlarımızın Kurban Bayramını tebrik eder, bu güzel zamanların milletimize ve tüm insanlığa sağlık, afiyet, huzur ve mutluluklara vesile olmasını dilerim" dedi.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Yaşam Kuşadası'nda ilçe protokolü bayramlaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement