Lokantada unutulan 150 bin dolar ve ziynet eşyaları sahibine teslim edildi - Son Dakika
Yaşam

Lokantada unutulan 150 bin dolar ve ziynet eşyaları sahibine teslim edildi

Artvin'in Arhavi ilçesinde bir lokantada unutulan ve içerisinde 150 bin dolar ve ziynet eşyalarının bulunduğu çanta, işletme sahibi tarafından fark edilerek sahibine teslim edildi. Çantasına kavuşan kadın gözyaşlarına boğuldu.

22.07.2023 09:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Lokantada unuttuğu 150 bin dolar ve ziynet eşyalarına kavuşunca gözyaşlarını tutamadı

ARTVİN - Artvin'in Arhavi ilçesinde bir lokantada unutulan ve içerinde 150 bin dolar ve ziynet eşyalarının olduğu çanta işletme sahibi tarafından fark edilerek sahibine teslim edildi. Çantasına kavuşan kadın gözyaşlarına boğuldu.

Olay önceki gece ilçe bağlı Musazade mahallesindeki Servet Daş ve Hikmet Akyüz'e ait restoranda meydana geldi. Kendi araçlarıyla Karadeniz turuna çıkan çift yemek yedikten sonra sandalyede çantalarını unutup, lokantadan ayrıldı. Masayı toplayan işletme sahiplerinden Servet Daş, sandalye üzerinde bir çanta fark etti. Müşterinin unuttuğunu anlayan Daş, çantayı emanetlerin konulduğu bölümüne götürdü.

Bir müddet sonra restorana tedirgin bir şekilde geri gelen çift, çantasına kavuşunca gözyaşlarını tutamadı. İçerisinde yaklaşık toplam 5 milyon TL değerindeki 150 bin dolar ve ziynet eşyası bulunan çantayı sahiplerine teslime eden Servet Daş, o anları cep telefonu ile kaydetti.

Çiftin oldukça üzgün olduklarını ifade eden Servet Daş, unuttukları çantalarını teslim edince sevinçle karışık duygulandıklarını söyledi. Daş, "Artvin'de unutulan eşya sahibini bulur" diyerek çifte dikkatli olmaları konusunda uyardı.

Lokantada unutulan 150 bin dolar ve ziynet eşyaları sahibine teslim edildi
Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Lokantada unutulan 150 bin dolar ve ziynet eşyaları sahibine teslim edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement