Malatya'da 5 Büyüklüğündeki Deprem Anı Güvenlik Kameralarına Yansıdı - Son Dakika
Yaşam

Malatya'da 5 Büyüklüğündeki Deprem Anı Güvenlik Kameralarına Yansıdı

Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde meydana gelen 5 büyüklüğündeki deprem anı, iş yerlerinin güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde, sarsıntıyla birlikte vatandaşların dışarıya çıkıp, kaçtıkları görüldü. Malatya Valisi Ersin Yazıcı, depremden etkilenenlere geçmiş olsun dileklerini ilettiğini belirterek, saha tarama çalışmalarının devam ettiğini söyledi. Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanı Mustafa Katipoğlu ise herhangi bir olumsuz durumun bulunmadığını ve süreci yakından takip ettiklerini açıkladı.

24.08.2023 14:19

Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde, bu sabah meydana gelen 5 büyüklüğündeki deprem anı iş yerlerinin güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde, sarsıntıyla birlikte vatandaşların dışarıya çıkıp, kaçtıkları görüldü.

'SAHA TARAMA ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM ETMEKTE'

Malatya Valisi Ersin Yazıcı, yaptığı açıklamada, "Malatya-Yeşilyurt merkezli 5 büyüklüğünde yaşanan depremden etkilenen tüm hemşehrilerime geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Rabb'im memleketimizi ve ülkemizi, her türlü afetten korusun. Saha tarama çalışmalarımız devam etmektedir" dedi.

'HERHANGİ BİR OLUMSUZLUK YOK'

Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanı Mustafa Katipoğlu ise "Malatya'mızda 5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Şu ana kadar, bizlere ulaşan herhangi bir olumsuz durum an itibarıyla bulunmamaktadır. İtfaiye olarak süreci yakinen takip ediyoruz. Saha taramalarımız da devam etmektedir" açıklamasını yaptı. (DHA)

Haber: Taha AYHAN/ MALATYA, (DHA)

Malatya\'da 5 Büyüklüğündeki Deprem Anı Güvenlik Kameralarına Yansıdı
Kaynak: DHA

Son Dakika Yaşam Malatya'da 5 Büyüklüğündeki Deprem Anı Güvenlik Kameralarına Yansıdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement